یادداشت نجمه حسنیه
1404/5/5
خانبوم دست شما را میگیرد و به رابطههایتان میبرد و کمک میکند به لایههای عمیق رابطه و چطور نگهداشتن آن بیشتر فکر کنید. برای من خواندن کتاب، تجربهای برای کشف نقاط ارزشمند رابطه با همسرم بود. لحظههایی که با خودم روراست شدم و به نقطه اتکای رابطهمان فکر کردم: لحظههای نجاتدهنده. خانبوم ۱۶ روایت درباره طلاق است. راویهای کتاب هم زن، هم مرد و هم فرزند طلاق هستند. تنوع داستانها، تنوع راویان و چینش درست روایتها نقطه قوت این کتاب است. نویسنده با درک ماجرای هر راوی، تنها به یک روایت عادی بسنده نکرده است. بلکه با واکاوی رابطه و ماجرای طلاق، روایت عمیقتری از آنچه گذشته را، در معرض دید مخاطب گذاشته است. یکی شدن نویسنده با راویان و نوشتن داستان آنها به گونهای که انگار خودش هم یکبار تک تک آنها را تجربه کرده است، سبب شده بتوانید یک نفس کتاب را بخوانید. کتاب را در اوج شلوغی کاری شروع کردم و نتوانستم زمین بگذارمش. یک نفس خواندم و چند روز درگیر اتفاقات و معنای نهفته در آن شدم.
1404/5/11
چه قدر خوب گفتید که "نویسنده با درک ماجرای هر راوی، تنها به یک روایت عادی بسنده نکرده است. بلکه با واکاوی رابطه وماجرای طلاق، روایت عمیق تری از آنچه گذشته را، در معرض دید مخاطب گذاشته است." 👌🏻👌🏻🩷
فاطمه سادات موسوی
1404/5/10