یادداشت صبا

صبا

صبا

1404/4/16

ضعیف ترین کتاب این مجموعه! با اینکه خیلی براش مشتاق بودم، اما واقعا ناامیدم کرد. انتظار داشتم تجربه ای مشابه دو جلد قبلی داشته باشم  _ با همون فضای جادویی، شخصیت پردازی عمیق و رابطه‌ی در حال رشد جکس و اوانجلین. اما به مرور متوجه شدم این جلد قراره فضای متفاوتی داشته باشه، و نه به شکل خوبی.
۱) داستان بر خلاف جلد های قبلی، سه تا زاویه‌ی دید متفاوت داره؛ اوانجلین، آپولو و جکس. که من شخصا لزومی نمی‌دیدم، اما شاید به بهتر فهمیدن داستان کمک می‌کردند اما! اما متاسفانه از زاویه‌ی دید آپولو بیش از حد استفاده شده بود، به عنوان کارکتری که شخصیت اصلی مرد نبود. دوم اینکه ترجیح میدادم جکس همونطور شخصیت مرموز و غیرقابل کشفی باقی بمونه و کلا زاویه دیدی نداشته باشه.
۲) ریتم داستان تا شاید ۷۰ درصد کتاب آروم بود و به اواخر کتاب که میرسیدی، یهو تند و هیجانی میشد. پایان سریع و فشرده بود و دوست داشتم بعد از این همه سختی، وقتی اوانجلین و جکس به هم رسیدن، بیشتر ازشون بخونم.
۳) شخصیت جکس با چیزی که ازش تو جلد های قبل دیدیم و شناختیم خیلی فرق داشت و اصلا مثل خودش نبود.
بعضی خط های داستانی انگار رها شدن یا عمدا توسط نویسنده فراموش شدن.
۴) با اینکه پایان خوبی محسوب میشد، دوست داشتم جمع بندی بهتری داشته باشه، یک سری کارکتر ها به سزای اعمالشون برسن ( که نرسیدن و کلا اشاره‌ای نشد!) و انگار نویسنده عجله داشت همه چی رو تموم کنه. به جای اینکه وصال بعد از این همه سختی پاداش خوبی تلقی بشه، زود و سرسری ازش رد شد. من دوست داشتم بیشتر ببینم، بخونم و لذت ببرم.
در کل خوندن این مجموعه رو به علاقه مندان فانتزی و عاشقانه توصیه میکنم، هر چند شاید این جلد باعث شد اونطور که باید، حس شادیه بعد از تموم کردن یه ماجراجویی رو نداشته باشم.