یادداشت dream.m

dream.m

dream.m

1404/4/22

میتونید دنیایی رو تصور کنید که بعد از نابودی تمام بشریت و بیشتر موجودات، سوسک ها سلطان جهان باشن؟ احتمالا تصورش باعث میشه چندشتون بشه و موی تنتون سیخ شه. ولی واقعا امکان پذیره.
اونهایی که معتقدند انسان اشرف مخلوقات هستش باید بدونن کاملا اشتباه میکنن و این سوسک فاضلاب یا همون سوسک حمامه که اشرف مخلوقاته. چون در بین تمام موجودات زنده روی کره زمین، این سوسکه که میتونه از انفجار اتمی و تشعشعات اون جون سالم به در ببره، در مقابل گرسنگی و تشنگی مقاومه، قابلیت تولید مثل خیلی بالای کم ریسکی داره و میتونه تا هروقت دلش خواست بره یه گوشه مخفی شه تا دوباره شرایط برای زندگیش مهیا بشه. یعنی اگه بشریت هم منقرض بشه، سوسک منقرض نمیشه.
اینکه گقتم کاملا واقعیه، یا خب تا حد خیلی خیلی زیادی حقیقته.
حالا اگه از سوسک خوشتون نمیاد، میتونید دنیایی رو تصور کنید که نوعی مارمولک آبی یا بزمچه که از زشتی و چندش بودن دست کمی از سوسک ندارن و اتفاقا حسابی ام درشت و تپلو ان، بر جهان تسلط پیدا کنن و سطح زمین رو جوری تغییر بدن که همه چیز برای زندگی طبیعی اونا آماده بشه (دقت کنید اونا مارمولک آبی ان).
این موجودات در اصل همون اشرف مخلوقات هستن چون تقریبا نامیرا ان و در مقابل اغلب بیماری ها و شرایط طاقت فرسا و غ‌ق‌ت برای انسان زنده می مونن. اونا حتی میتونن خودشون رو ترمیم کنن و در مقابل گرسنگی به خواب عمیق فرو میرن.
جالب تر میشه وقتی تصور کنید که انسان با دست خودش (به لطف دیدگاه های چپگرا ) این موجودات رو جوری تربیت میکنه و به رشدشون کمک میکنه که باعث تسلط شون بر جهان و بشریت میشه و....
خب حالا اگه از این ایده ترسناک و چندش خوشتون اومده، این کتابو بخونید :))

من کتاب رو خیلی ساده توصیف کردم خدا منو ببخشه، چون حوصله ریویوو نوشتن نداشتم. ولی واقعا کتاب مهمیه. دست کم نگیریدش و ریویوو های بیشتر رو دنبال کنید ببینید چقدر خفنه.