یادداشت Little Fox
1403/5/13
3.5 °°°° این یکی... سورپرایز جالبی بود. وقتی شروعش کردم توقعی ازش نداشتم چون با توجه به خلاصهاش یکم زیادی دستش رو بود برام. صرفا توقع یه رمنس خیلی کلیشهای رو داشتم ولی با ترکیبی از رمنس مدرسهای/جنایی/با یکم چاشنی فانتزی رو به رو شدم و به طرز عجیبی ازش خوشم اومد. داستان مثل اکثر کتابهای نوجوانانهی دیگه شروع میشه... از مدرسه :) یه پسر مرموز و یه دختر معمولی که به اجبار هم گروه میشن. یعنی آخرِ کلیشه! که به شدت من رو یاد سریالها و رمانهایی که توی دوره نوجوانیم میدیدم و میخوندم، میانداخت و یه حس نوستالژی خیلی جالبی داشت. البته جلوتر که رفت، در کنار اون کلیشهها، یه بخش معمایی خیلی جالبی بهش اضافه شد که باعث جذابیت بیشترش شد. شخصیتهای کتاب دوست داشتنی و بامزه بودند و با وجود اینکه گاهی اونقدر احمق میشدند که میخواستم بزنمشون، دوستشون داشتم... به خصوص کاراکتر پچ که یه شیطنت خیلی خاصی توی رفتارش بود و کلی هم لاس میزد:] که باعث میشد تمام مدت به خاطر کارها و حرفهاش لبخند بزنم. در کنار بقیه چیزها، بخشی که خیلی برام جذاب بود توئیستهای متعددی بود که از اول تا آخر داستان رو پر کرده بودند. گاهی قابل پیشبینی بودند و گاهی نه، ولی در جای درست خودشون قرار گرفته بودند و ذهنت رو درگیر میکردند تا ادامه بدی. البته باید بگم، با وجود معماها و گرههای داستان و حتی کلیشههاش، کتاب اضافهگوییهای بیجا نداره و مخاطب رو کلافه نمیکنه. روان و راحتخوانه و سریع پیش میره، در حدی که توی یه نشست تمومش کردم. خب... از خوبیهاش گفتم، حالا بریم سر ایراداتش :) داستان حفره و باگ زیاد داره. روی بخش رمنس به اندازه بخشهای دیگهاش چندان کار نشده و خیلی سرسری رمنسش رو جلو برده. شخصیتها رفتارهای غیرمعقولانهای گاها از خودشون بروز میدن و... در کنار قشنگیهاش، این ایرادات واقعا به چشم میاومدند... با این وجود، اگر مثل من از داستانهای نوجوانانه لذت میبرید و خیلی سختگیر نیستید [و اگر سریالی مثل خاطرات یک خونآشام یا فیلمهایی مثل گرگومیش رو دوست داشتین]، این کتاب شما رو به اون فضا میبره و برای استراحت بین کتابهای دیگه و در کل یه مطالعهی سبک واقعا مناسبه.