یادداشت فریده چناری
1402/8/11
- چرا این کتاب را مطالعه کردم؟ + جذابیتِ عنوانی دارد، تقریبا انتهای داستان را لو میدهد و میدانیم قطعا قرار است با مرگ مواجه شویم. میخواستم روند و فرایند این مواجه شدن را بدانم. - موضوع کتاب؟ + ایوان ایلیچ یک شخصیت قضاییست که داستان با مرگ او آغاز میشود اما انگار این مرگ شروع توجه خیلی از اطرافیانش به اوست. - خواندنش را به چه افرادی توصیه میکنم؟ + افرادی که همچون دوستان و همکاران ایوان ایلیچ مرگ را برای همسایه میدانند، علاقهمندان به ادبیات روسیه و آنهایی که به دنبال معنای رنج میگردند. - خواندنش را به چه افرادی توصیه نمیکنم؟ + علاقهمندان به داستانهای بلند و با طول و تفصیل زیاد، آنهایی که بیشتر به دنبال معنای زندگی در حیات هستند تا مرگ. - تعداد صفحات؟ + ۱۵۲ صفحه. - شروع و اتمام مطالعهاش چه مدت زمان طول کشید؟ + حدود ۳ روز. - انگیزهای که باعث شد این کتاب را مطالعه کنم؟ + این جمله از کتاب که میگوید :"از زندگی ایوان ایلیچ سادهتر و معمولیتر و بنابراین وحشتناکتر پیدا نمیشود." من را بر آن داشت تا بخوانم و بدانم مگر زندگی ساده و معمولی هم وحشتناک میشود؟ - آیا کتابهای دیگری از این نویسنده مطالعه کردهام؟ + داستان کوتاهی به نام "سه پرسش". - هزینهی کتاب چه اندازهست؟ + چاپ ششم، ۳۰۰۰۰ تومان. - بخوانیم یا نخوانیم؟ + اگر افسردگی حاد ندارید قطعا و حتما بخوانید. #بخوان