یادداشت choobin

1404/1/15

اگر بخوام دلیل انتخاب این کتاب و خوندنش رو اول از همه بگم اینه:

چندین سال پیش کتاب های موراکامی رو تقریبا پشت هم و یک نفس می خوندم و کتاب محبوبم از موراکامی پس از تاریکی بود...دلیلی که باعث شد اون کتاب رو تااین حد دوست داشته باشم این بود که تا جایی که یادمه داستان تو فضای  شب اتفاق می افتاد و سکوت ، که شامل سکوت شب هم میشه چیزیه که من عاشقشم...سال ها بود که دلم کتابی بااین فضا می خواست  و تا این کتاب رو دیدم فهمیدم احتمالا اون چیزی که دلم می خواست رو دوباره قراره تجربه کنم.

و باید بگم تجربه شیرینی بود...کتاب رو شب ها و موقعی که همه برقا خاموش بود (به جز نور مطالعه) می خوندم ...و توی دنیای عجیب و تاریک  شب خوندن کتابی که داستان هاش تو دل تاریکی شب اتفاق می افتاد خیلی جذاب بود.

داستان های کتاب در نگاه اول هیچ ربطی به هم ندارند اما کم کم جلوتر که میرفتم با دیدن اسمای آشنا به وجد میومدم و کیف می کردم.

و در نهایت باید بگم که خوشحالم ازین سیاحتی که این مدت در دل شب داشتم ...اونم تو دل توکیو...کتاب رو تازه تموم کردم ولی میخواستم یادداشت کتاب هم برای نشون دادن ارادتم به کتاب😁 حتما تو تاریکی شب نوشته بشه.😅

1.1k

من چندصفحه اول خوندم ولی ادامه ندادم، با یادداشتت دارم وسوسه میشم که کتاب بگیرم و بخونم 🫠🫠🫠🫠

1404/1/16

وای عزیزم.😍🥰🤗امیدوارم که اگر خوندیش ناامیدت نکنه...روند کتاب تند نیست اگر کتابای هیجانی دوست داری ولی برای من آرامش بخش بود.☺️

نه روند آروم هم اوکیه 😍
@choobinbook