یادداشت ꕤ اخگر

1404/6/30 - 21:52

کتاب "اخگری در خاکستر" رو تموم کردم. خب اولش زیاد نظرم رو جلب نکرد و روندش تا اواخر کند بود. از بین کتابای مجازی که تا الان خوندم کلیشه‌ی خیلی کمی داره تقریبا میتونم بگم نداره. شخصیت‌ها فاقد کلیشست پسر مغرور و جذاب و ... نبود الایس یه پسری بود که می‌ترسید از اینکه بی‌رحم و سنگدل بشه، می‌ترسید به بقیه صدمه بزنه؛ از اون طرف لایا یه دختری بود که می‌ترسید ولی تلاش می‌کرد شجاع باشه الکی غر نمیزد و تلاشش رو می‌کرد؛ خلاصه کلیشه‌ی شخصیتی نداشت. فضاسازیش هم خوب بود دنیای خاص خودش رو داشت و کاملا میتونستم تصور کنم. از شخصیت هلین خوشم میومد این از خود‌گذشتگی و سرسختی که داشت رو دوست داشتم. از اینکه بین اون همه پسر دووم آورده بود و انقدر شجاع بود که در برابر خطرات مقاومت کنه و همه پسرا در برابرش حرفی نداشته باشن. حالا نقاط منفی‌ای که بنظرم داشت این بود که هیجان نداشت. خیلی زود آزمون‌ها تموم میشد. لایا قرار بود کاری رو انجام بده ولی خب عملا کاری انجام نمی‌داد و خسته‌کننده شده بود برام منتظر بودم کار هیجانی‌ای انجام بده. یا آزمون‌های الایس خیلی زود حل و فصل میشد هیجانی بهش نداده بود نویسنده. منظورم اینه که یه کتاب باید چندتا هدف رو دنبال کنه و بر یک محور نباشه و خب اخگری در خاکستر بر دوتا محور لایا و الایس پیش می‌رفت؛ و نظر من اینه که کاش یکم بهش اهداف بیشتر اضافه می‌کرد نویسنده و هیجانیش می‌کرد. مفهومی که ازش درک کردم این بود که اکثر آدم‌ها برای عشقی که به خانوادشون دارن تموم تلاششون رو می‌کنن از جونشون مایه میذارن تا کمکشون کنه. یا عشقی که هلین به الایس داشت باعث شد از خودش بگذره و کمکش کنه. خلاصه کتاب قشنگی بود و بی‌صبرانه منتظر جلدهای بعدیشم. به علاقه‌مندان فانتزی پیشنهاد میکنم این کتاب رو مطالعه کنید.🐉

ꪀꪖꪗꪖ

ꪀꪖꪗꪖ

1404/6/30 - 23:32

کاملا موافقم
این کتاب واسه من هم یکم خسته کننده بود.
اینجوری نبود که هی بگم فقط یه فصل دیگه
و واقعا به هیجان و اتفاقات بیشتری نیاز داشت تا منو جذب خودش کنه.
امیدوارم که جلد بعدی هیجان انگیز تر از جلد اول باشه.

1404/6/31 - 03:48

دقیقا بنظرم یه کتاب باید چندتا هدف دیگه رو در کنار هدفای اصلی دنبال کنه و بر یک محور نباشه. و توقع داشتم که ماموریت لایا هیجان‌انگیزتر باشه و تلاشی بکنه عملا کاری انجام نمی‌داد. یا از اون طرف الایس خیلی زود آزموناشون تموم میشد خیلی سریع حل و فصل میشد. خلاصه هیجان بیشتری دوست داشتم داشته باشه.

1404/6/31 - 03:49

ولی در کل خوشحالم که تقریبا به دور از کلیشه ظاهری و رفتاری بود.