یادداشت سایه

سایه

سایه

داستان این جلد  نسبت به کتابای قبلی بهتر بود . کتاب اول و دوم هر فصل یه داستان جداگانه بود جلد سه هم تقریبا همینطور بود ولی خب باز یکمی فصل ها بهم مربوط بودن تو جلد چهار دیگه فصل ها کاملا بهم مربوط اند . درکل داستان ویچر واقعا جالبه ماجراجوریانه و اکشن و عاشقانه و ترسناک و میشه گفت همه ی ژانر ها رو داره ولی بزرگترین مشکلی که این مجموعه داره اینه که قلم نویسنده اصلا جالب نیست اصلاا همه چیز رو خیلی سریع شرح داده از خیلی چیزا همینطوری رد شده جایی که باید توضیح بیشتری میداد که داستان برای آدم جا بیافته خیلی سرسری رد شده . مثلا تو این کتاب چهارم اکثرا تو جنگ و جدال بسر میبرند ولی متاسفانه نویسنده بجای اینکه بیاد جنگو تعریف کنه یهویی از اون زمان میپره میره رو چند وقت بعد و اتفاقات اون جنگ رو به صورت خاطره یا گفت و گو تعریف میکنه که واقعا بی مزه اس و از جذابیت داستان کم میشه ؛ تو جلد اول ، دوم با خودم میگفتم خب چون هر فصل یک ماجرای جداگانه ای هست اوکیه ولی توی جلد چهارم که پر از اتفاقات مختلفه همچنان همون وضعه . حالا جدا از عیب و ایراد هایی که گفتم من این جلد رو دوست داشتم مخصوصا  آخراشو داستان میره به سمت سوی اکیپ دوستی و سفر و ماجراجویی که از اینطور داستانا خوشم میاد. امیدوارم جلد های بعدی بهتر باشند .