یادداشت کائوروکو واگوری

سه قطره خون یک مجموعه ای داستانی دیگر از صادق هدایت 🖤 🌟اول که شروع به خواندن داستانها کردم به نظرم خیلی تیره و جنون آمیز بود اما هرچه بیشتر بیش رفت ... ✨✨از سه داستان صورتک ها ،طلب آمرزش و مردی که نفسش را کشت خیلی خوشم آمد چون به زیبایی ریاکاری و دو رویی را به تصویر کشیده بود و تصویری که به شخصه به چشم چنین آدم هایی را دیدم و... 🥳از این ها بگذریم متن کتاب بسیار روان بود آدم را خسته نمی کرد و حوصله سر نمی برد بسیار از ضرب المثل و شعر در جای درست استفاده کرده بود. 🌟🌟قلم او هیچ حد و مرزی ندارد بسیار راحت و بی پرده درباره هر چیزی می نویسد و تصویر سازی می کند و انگار زیاد برایش مهم نبود که اعده ای با او بر سر این نوشته سر ستیز و دشمنی بگیرند. 🌟داستان «داش آکل💖» هم بسیار عالی بود اما با بقیه داستان های این مجموعه که خیلی فضای تاریکی دارند چندان جور نبود. ✨تویه این مجموعه داستان ها به تکرار ما می توانیم «کودک همسری😡» را ببینیم مخصوصا در داستان محلل که به طور واضح به تصویر کشیده شده بود 💫داستان «سه قطره خون»هم متوسط بود و بقیه داستان های که اسمی ازشون نبردم چنگی به دل نمی زنند. 🌟در کل می توانم بگویم که کتاب عالی 👌بود اما خالی از اشکال نبود ۱.بعضی بخش ها بسیار سیاه و جنون آمیز بود مثل«چنگال» ۲.اعراب را موجوداتی خارج از آدم توصیف کرده بود و در مقابلشان گارد گرفته بود (در حالی که در هم قوم و نژادی آدم خوب و بد وجود دارد نباید به همه یک برچسب یکسان چسباند.) ۳.احساس کردم کمی با اعتقادات مذهبی مردم زاویه دارد (البته بیشتر به نظرم هدفش همون آدم های دو رو و کوته فکر تک بعدی است و به همه تعمیم نداده) 👈 من در میان کاراکتر های این داستان و جملات زیر در این کتاب احساس تنهایی و غریبگی صادق هدایت را دیدم«البته این نظر شخصی من است.» (یک سال است که میان این مردمان عجیب و غریب زندگی می کنم.هیچ وجه اشتراکی بین ما نیست من از زمین تا آسمان با آن ها فرق دارم.) (حس کرد که میان او و همه کسانی که دور او بودند گرداب ترسناکی وجود داشت که تاکنون به آن پی نبرده بود.) (بیست سال بود که تک و تنها زندگی تارک دنیایی می کرد.) (مردم به نظر او دیو و اژدها می آمدند.) (آدم آرزو می کند که دور از آبادی در کنج دنجی باشد.) (پنج سال بود میرزا حسین علی کنج انزوا گزیده و در را بر روی خویش و آشنا بسته) ✍️در پایان خواندن این کتاب را به همه توصیه نمی کنم به نظرم کتاب های صادق هدایت ممکن روی یکسری از افراد تاثیر نامطلوبی بگذارد