یادداشت محدثه خوشکام

4/5

خیلی وقت بود که درباره این کتاب شنیده بودم و اینکه خیلی عالیه و از این حرفا، بعدشم که شنیدم فیلمش داره ساخته میشه و تریلرشو دیدم، واقعا دلم میخواست کتابو بخونم. ولی هر دفعه کتابای دیگه ای رو به این ترجیح دادم تا اینکه بالاخره نوبت بهش رسید.

کتاب خوبی بود ولی عالی نبود چون آخرش که نقطه قوت کتاب بود رو با اشاره هایی که میشد، میشد حدس زد و دور از انتظار نبود. دلم میخواست داستان یه کم بیشتر از دید آنا و مگان نوشته میشد، اما اگه نوشته میشد خیلی چیزا لو میرفت برای همین قابل درکه.

همه بدی هاشو گفتم حالا یکم خوبی هاشم بگم :) موضوع متفاوتش خیلی خوب بود، یکم از فضای فانتزی دور شدم که خیلی بیشتر خوب بود ؛) داستان از نظر سه تا شخصیت مختلف گفته شده بود با دید خودشون و فکرایی که برای بهتر شدن زندگیشون داشتن. درواقع هیچ کدومشون نمیخواستن خیلی از اتفاقا بیفته ولی همیشه نمیشه جلوشونو گرفت. الان که دارم فکر میکنم هیچ شخصیت مورد علاقه ای نداشتم و همه برام یه جور بودن. خوبی این کتاب اینه که مجبورت میکنه جلو بری تا مطمئن بشی که حدس و گمانای خودت درست بوده یا نه و جوری نوشته شده که باعث میشه به شخصیتا حتی بدترینشون هم اهمیت بدی.

اگه نظری یا سوالی درباره کتاب داشتید خوشحال میشم دربارش بدونم.