یادداشت کائوروکو واگوری

🌟کتابی اس
        🌟کتابی است به شکل داستان در داستان
🌟داستان اول که پوسته کتاب است درباره زندگی یک خانم میان سال خانه دار در عصر حاضر است و افسردگی و تنهایی او را به تصویر می کشد.(دقیقا مثل همون سریال های ترکی تویه ماهواره است البته  نقطه ضعف نیست ولی جالب هم نیست😕)
✍️به هر حال او  در یک انتشارات کتاب🖨️ شغل پیدا می کند و کتاب ها را برای چاپ بررسی می کند که با یک کتاب📚 جالب روبه‌رو می‌شود که یک برشی از زندگی مولانا و شمس است (داستان دوم) و او مشغول مطالعه آن کتاب می شود و...
کل داستان کتاب ملت عشق حول محور داستان مولانا و شمس است .
💫نکته مهم :آنچه بین شمس و مولانا اتفاق افتاد یک داستان خیالی نیست بلکه بخشی از یک رویداد تاریخی و  واقعی است اما نویسنده رفرنسی از منابع تاریخی که بر اساس آن تصمیم به نگارش داستان نموده را ارائه نکرده (تویه نسخه ای که من دارم چیزی وجود ندارد.🤷🏻‍♀️) که این بدان معناست که نویسنده با دیده شخصی خود داستان شمس و مولانا را روایت می‌کند
✨این کتاب یکی از پرفروش ترین ها در چند سال گذشته است و   از نظر ساختاری و ادبی در سطح متوسط است از زیبایی‌های ساختاری آن می توان به روایت داستان از نگاه شخصیت های مختلف اشاره کرد که بسیار جذاب است
💥همچنین نویسنده چهل قانون را به نام چهل قانون عشق ارائه می دهد قانون هایی آبکی که حکمت خاصی در آن دیده نمی‌شود و این قوانین چیزهای جدید و خاصی نیستند منظورم این است که ارزش جدیدی را خلق نمی کند.
😶‍🌫️پیشنهاد من : بخوانید اما فقط برای سرگرمی اما به جای 📝 های لایت🖍️ کردن قانون های آن سری به اشعار مولانا بزنید و آن را بخوانید(مخصوصاً نی نامه که جزو ساده ترین و در عین حال ژرف اشعار اوست.) و تفکر کنید 🧐و آنگاه می بینید که می توان  از  درون اشعار او نه چهل قانون بلکه یک کتاب قانون تالیف کرد😍
هر کسی از ظّن خود شد یار من
                از درون من نجُست اسرار من🙃