یادداشت منتظرت میمانم روی همان نیمکت چوبی پاییز🍁🖤

امیلی در ن
        امیلی در نیومون: قصه‌ای از رویاهای قدکشیده و آسمان‌های بی‌انتها💙
«امیلی در نیومون» نه فقط یک کتاب، بلکه دروازه‌ای است به دنیایی که در آن رویاها با رنگ‌های درخشان نقاشی شده‌اند و امید، همچون خورشیدی تابان، هرگز غروب نمی‌کند. 🌅 امیلی برد استار، دختری یتیم با موهایی به رنگ شب و چشمانی که گویی تکه‌ای از آسمان را در خود جای داده‌اند، پا به عمارت باشکوه نیومون می‌گذارد؛ جایی که زندگی‌اش برای همیشه دگرگون خواهد شد. 🏰
نیومون، با باغ‌های پر از گل‌های رنگارنگ، اتاق‌های پر از راز و رمز، و درختان کهنسالی که قصه‌های هزار ساله را در گوش باد نجوا می‌کنند، بستری می‌شود برای شکوفایی روح لطیف و خلاق امیلی. 🌸 او در این عمارت، نه تنها با خاله های سخت‌گیر و محافظه‌کارش روبرو می‌شود، بلکه با دنیای نویسندگی و شاعری نیز آشنا می‌گردد؛ دنیایی که در آن کلمات همچون پرندگان آزاد به پرواز درمی‌آیند و افکار، همچون ستارگان در آسمان ذهن می‌درخشند. 🌠
امیلی، با قلبی سرشار از عشق به طبیعت، قلمی توانا و ذهنی خلاق، شروع به نوشتن می‌کند. ✍️ او در داستان‌هایش، نه تنها احساسات و تجربیات خود را به تصویر می‌کشد، بلکه به دیگران نیز امید و انگیزه می‌بخشد. 💫 امیلی به ما یادآوری می‌کند که هرگز نباید از رویاهایمان دست بکشیم و همیشه باید به دنبال کشف استعدادهای پنهان خود باشیم. 🔑
«امیلی در نیومون» دعوتی است به یک سفر جادویی؛ سفری که در آن می‌توانید بار دیگر به رویاهای کودکی خود بازگردید و با تمام وجود احساس کنید که هنوز هم می‌توانید هر آنچه را که می‌خواهید، به دست آورید. 💖 این کتاب، همچون یک لالایی آرامش‌بخش، شما را به خوابی عمیق و شیرین می‌برد و با الهام از قصه‌های امیلی، شما را برای یک زندگی پر از امید و موفقیت آماده می‌کند. 🌟
یه کوچولو هم از خودِ داستان بگم، ولی جوری که لو نره و قشنگیش حفظ شه:
"امیلی در نیومون" قصه یه دختر نوجوونه که یه دفعه وسط یه عالمه قانون و قاعده و "نباید" و "نمیشه" میفته! تصورش کن، یه دختر بچه که عاشق شعر و خیال‌پردازیه، یهو باید بره پیش خاله هایی زندگی کنه که فقط به فکر اینن که یه "خانوم متشخص" ازش در بیارن! 🤦‍♀️
امیلی کلی استعداد داره، کلی ذوق داره، ولی این خاله‌ها هی میگن "این کارو نکن، اون کارو نکن، اینجوری نباش، اونجوری نباش"! 😤 ولی مگه میشه جلوی یه ذهن خلاق رو گرفت؟ امیلی با همه این محدودیت‌ها، بازم راه خودشو پیدا میکنه. شروع میکنه به نوشتن، به ساختن دنیای خیالی خودش. ✍️
تو این راه، دوستای خیلی خوبی هم پیدا میکنه. مثلاً یه پسری هست به اسم تدی.....
ولی خب، داستان فقط قشنگی و خوشی نیست. امیلی کلی مشکل و سختی هم داره. خاله هاش همیشه باهاش مخالفن، بقیه هم ممکنه مسخرش کنن، ولی امیلی تسلیم نمیشه. 💪 اون یاد میگیره که چجوری با مشکلات روبرو شه و چجوری از خودش دفاع کنه.
خلاصه که "امیلی در نیومون" یه قصه خیلی قشنگ و دلنشینه درباره‌ی یه دختر با استعداد که میخواد خودش باشه، میخواد رویاهاشو دنبال کنه، و میخواد به همه نشون بده که هیچ چیز غیرممکن نیست! ✨ اگه دنبال یه کتابی هستی که هم بخندونتت، هم گریت بندازه، و هم بهت انگیزه بده، حتماً این کتاب رو بخون! 😉📚

1404/1/1

چقدر قشنگ توصیفش کردید... البته خودم هنوز نخوندمش... 🥲😅

خیلی خوشحالم که مورد پسندتون بوده!🌸 امیدوارم این کتاب رو بخونی و بتونی از داستانش لذت ببری.

1404/1/1

حتما ممنون🫀✨