یادداشت اردلان کیخسروی
دیروز
4 ساعت پیش
توجه کردی در پارت دوم داستان که فکر میکردن به مال و منال زیادی رسیده لحنشون با پرنس خیلی عوض شد؟شاید در پارت دوم تعداد دفعاتی که ابله خطاب شد به تعداد انگشتای دست رسید همون قضیه آستین نو بخور پلو شد.
2 ساعت پیش
آره دیگه در آواخر داستانم که متوجه شدم وضعش خیلی تغییر نکرده دوباره این لحن برگشت و این دورویی آدما رو نشون میده.به نظرم پرنس میشکین نمادی از یه انسان کامل بود تو ذهن خود نویسنده و اون مردمم به مرور زمان کسانی بودن که سعی میکردن با توهین سطح و شخصیت پرنس و بیارن پایین .واقعا بین کتابایی که جدیدا یا از قدیم از داستایوفسکی خوندم شخصیت مورد علاقم همین پرنس میشکینه @Ardalankaykosravi
55 دقیقه پیش
البته بنظرم نباید از انسان های پاکسرشتی هم که پرنس را حمایت میکردن غافل بشیم مثلا بوضوح خانوادهی ژنرال پرنس را مورد حمایت خودشون درآوردن و حتی در آخر داستانم که پرنس بیماریش پیشرفت میکنه و هیچوقت صحت عقلش را بازنمییابه همسر ژنرال مثل مادری مهربان به مراقبتش میره یا گاوریلا که در اول بسیار بدنهاد بود خودش را اصلاح میکنه و از صدهزار روبل چشمپوشی میکنه و بنظرم در کل پرنس موفق میشه که جامعهی مسموم اطرافش را تا حدود زیادی پاک کنه و اون افراد شر را به خیر بدل کنه و این تأثیر یه آدم خوبه که داستایفسکی میخواد نشان بده اگرچه در انتها اون فرد نابود بشه @alirezza
اردلان کیخسروی
4 ساعت پیش