یادداشت Alone🌚🕯

Alone🌚🕯

Alone🌚🕯

1404/1/27

خب اول توص
        خب اول توصیه می کنم حتما حتما حتما این کتابو بخونید چون به هیچ وجه این یه کتاب ساده نیست ازون دسته کتاباست که باید روش بنویسی مناسب برای سنین ۳ تا ۱۰۰ سال هیچ وقت فکر نمی کردم یه کتاب داستان کودکانه اینقدر احساساتمو منقلب کنه و به گریه بندازتم واقعا دوست دارم بدونم داستان شب بعد برای ماهیا چی خواهد بود؟ اون ماهی کوچولویی که به فکر فرو رفت میخواد همین راهو بره؟ این داستان چطوری به گوش ماهی پیر رسید؟ آخرای داستان به خودم می گفتم نکنه این ماهی پیر مادرش باشه و بیشتر دلم میشکست یه جورایی مدل وطنی جاناتان مرغ دریایی بود اما چیزی که اینو برای من خاص کرده بود این بود که این یه داستان معمولی نبود هر کدوم از این عناصر نماد شخصیتی از انقلاب ۵۷ بودن به خوبی نمی تونم بگم کدوم کدوم بود ولی واقعا اینکه آقای بهرنگی با همچین خلاقیت و نگاه استعاره گونه و همچین بیان پنهانی و با کلامی ساده و عمیق این واقعه رو شرح دادن بدون اینکه شرح بده این کتابو خاص و دوست داشتنی میکنه مخصوصا برای منی که کاملا اتفاقی قبل این داشتم توی کتاب تاریخم حوادث همین دوران رو حفظ میکردم ولی من اینو مختص به انقلاب ۵۷ نمی دونم چرا که ما در حال تجربه اتفاقاتی هستیم که میشه اتفاق های این کتاب رو به اونا تعمیم داد و درک عمیق ترین نسبت به حوادث حال حاضر در کشورمون بدست آوارد
پ.ن: (هیچ وقم نباید به حرف ماهی های ریز گوش داد😒😂)