یادداشت ریحانه نعمتی
1403/10/2
📄 #یادداشت 📘 #چای_نعنا 🖋️ #منصور_ضابطیان 📚#انتشارات_نشر_مثلث چای نعنا کتاب سفرنامه آقای ضابطیان به کشور مراکش است. قبلا کتاب سباستین را از همین نویسنده خوانده بودم البته به صورت صوتی و از زبان خود نویسنده و از معدود کتابهای صوتی با خوانش نویسنده بود که پسندیدم و لذت بردم چون تدوین صوتی خوبی داشت. تعریف چای نعنا را در همخوانی آن کتاب از دوستانم شنیدم و شاید همین انتظار من از کتاب را بالا برده بود. من سفرنامه های زیادی نخواندهام پس نمیتوانم نظر کارشناسی بدهم اما به طور کلی نوشتههای آقای ضابطیان ساده و صمیمی است شناخت عمیقی به انسان نمیدهد اما اطلاعات کلی از آن کشور میدهد که برای من مثمر ثمر است. او با مردم کوچه و بازار برخورد دارد و آن کشور را از دریچه چشم خودش برای ما شرح میدهد. از بین جاهایی که در کتاب توصیف شده بود باغ ماژورل برایم جذاب بود که در موردش در اینترنت جستجو کردم و فیلمی کوتاه از آن دیدم. صفحه آخر کتاب توصیف کلی و جالبی از مراکش ارائه شده بود که پسندیدم. در کل من کتاب را دوست داشتم و دید کلی خوبی در مورد مراکش به من داد. از گروه همخوانی برای انتخاب این کتاب متشکرم. دی ١۴٠٣ @BargiAzDanesh 🌱🌾 . .
ریحانه نعمتی
1403/10/4