یادداشت محبوبه پارساییان
1402/12/23
حضرت فاطمه( سلام الله علیها) جایگاه ویژهای برای همهی دوستداران و محبین اهل بیت دارد. شخصیت والای این بانوی بزرگ جهان اسلام، نمونه و الگو برای همهی مسلمانان جهان است. چه در نقش عظیم مادری، چه در جایگاه زیبای همسری و چه به عنوان دردانهی رسول خدا. همه ی ما دوست داریم با این شخصیت عزیز، بیشتر آشنا شویم . اگر در جایگاه والد باشیم و یا مربی و معلم کودکان، به دنبال کتاب یا مجموعهای مناسب برای نونهالهایمان هستیم. کتاب آسیاب بچرخ، به قلم زیبای خانم سنا ثقفی، ما را به مقصودمان میرساند. این کتاب با زبانی کودکانه، بیانی لطیف و با زاویه دید جدیدی در ۳ داستان زیبا، شخصیت حضرت زهرا را به کودکان معرفی می کند. در این کتاب، ما با فرشتگان همراه می شویم و به خانهی حضرت زهرا می رویم. فرشتگانی که هر کدام مسئولیت خاصی بر عهده دارند . فرشتهی کار و بار به فرشتهی گلپری، فرشتهی بلوری و فرشتهی مخملی ماموریتهای مخصوصی میدهد. فرشته گل پری، بوی خوب حضرت زهرا را به گهواره امام حسین میبرد . فرشتهی مخملی، صدای حضرت زهرا را به گوش نوزادی که گریه میکند می رساند و فرشته بلوری، مسئولیت دیگری دارد. هر یک از فرشتهها، موقعیت داستانی خلق میکنند و برشی از زندگی حضرت زهرا را به کودکان نشان میدهند. نقاشیهای زیبای این کتاب را خانم سمیه صالح شوشتری کشیدهاند. نقاشیهای لطیف و کودکانهای که آدم را به ذوق میآورد. انتشارات مهرستان، این مجموعهی لطیف و زیبا را در ۳۶ صفحه، در سال ۱۴۰۱ به چاپ رسانده است. این مجوعه به کودکان در گروه سنی "ب" و "ج" پیشنهاد میشود. در بخشی از کتاب میخوانیم: فرشتهی کاروبار گفت:"موقع نماز، بویش را برای حسین کوچولو به گهواره ببر گریه نکند. لالا کند." چشمهای فرشته گلپری برق زد و خندید. بعد، بال زد و کنار گهواره نشست.فرشتهی کاروبار لپ فرشتهی گلپری را کشید و بال زد به آسمان. مامان زهرا حسین را بوسید و توی گهواره گذاشت.هوووووووم..... فرشته گلپری نفس عمیقی کشید. بغلش را از بوی حضرت زهرا پر کرد و قلبش از شادی تاپتاپ کرد.