یادداشت Samira Words
1404/5/6

اول از همه تشکر میکنم از تویی که داری این یادداشت رو میخونی، چون حاضر شدی که چند دقیقهای از زمان ارزشمندت رو به من اختصاص بدی. درباره این کتاب باید بگم که اگه هیچ آشناییتی ازش ندارید، احتمال اینکه خوشتون بیاد ۵۰/۵۰ هستش. به دلیل اینکه توضیحاتش مبتدی هست و از اصطلاحات پیچیده و تخصصی استفاده نشده و هر مبحثی که در موردش صحبت میشه مقدار کوتاهی داره و به صورت یه مقدمهای کلی از اون محسوب میشه. پس اگه کتاب های روانشناسی قویتر و تخصصیتری مطالعه کردید بهتره سراغ این کتاب نرید؛ چون قطعا ناامیدتون میکنه. خودم وقتی که میخواستم این کتاب رو شروع کنم نظرات افراد زیادی رو شنیدم و خوندم که یقین بیشتری برای خوندنش پیدا کنم و بین این نظرات دستهای رو هم دیدم که این کتاب رو جزء کتابهای زرد طبقهبندی میکنند اما بهنظر خودم اینطور نبود. کتاب به واقعیتهایی از زندگی اشاره میکنه که شاید پذیرفتنش سخت باشه بنابراین نمیشه گفت که زرده. تکههایی از یک کل منسجم نه فصل داره که شامل مفهوم زندگی و واقعیتهاش، ما و رابطههامون، احساسها، کارهایی که در رابطهها انجام میدیم، اتفاقهایی که در رابطهها رخ میده، چه چیزهایی رو باید در رابطههای مختلف تمرین کنیم، ویژگیهای مشترک آدمها، زمان، و تنهایی میشه و به مسائلی درباره این موضوعات بهطور مختصر میپردازه. در بین اینها در بعضی صفحات مکث و نامه رو داره که انگار حرفای درونت رو بهت یادآوری میکنه و خیلی زیباست. به شخصه این کتاب رو دوست داشتم و بهعنوان اولین کتاب روانشناسی که تونستم ناقصش نذارم و تا پایان ادامه بدم، تجربه خوبی بود. خستهکننده نبود و متن روونی داشت که برای منی که تازه این سبک رو شروع کردم مناسب بود و برام شبیه دوستی بود که سعی داره بهم کمک کنه. در آخر فکر میکنم باز هم بستگی به سلیقه خودتون و نوع کتابهایی که بهشون علاقهمندید داره. اگه هنوز شک دارید میتونید نگاهی به بریدههای کتاب صفحهام بندازید؛ از هر فصل یه قسمتی رو که برام جذاب بود رو گذاشتم. در نهایت امیدوارم این یادداشت بتونه براتون مفید واقع باشه.
اولین کتاب روانشناسیه که خریدمش و هنوز نخوندم. امیدوارم وقتی خوندم،منم دوسش داشته باشم🌱
Samira Words