یادداشت 𝓜𝓪𝓼𝓸𝓾𝓶𝓮𝓱 𝓽𝓪𝓱𝓮𝓻𝓲
1404/5/14

با دیدن جلد کتاب و عنوانش کنجکاو شدم و رفتم سر کتابخانه و کتاب زن،زندگی،آزادی که حس بدی به عنوانش داشتم را برداشتم و شروع کردم به خواندنش. سال ۱۴۰۱ بود که برخورد بد یکی از زنان << گشت ارشاد>> با یک زن بدحجاب موجب اغتشاش در کشورمان ایران شد و کشور های دیگه یک راهی پیدا کردند که آشوب را در محله ها خیابان ها ... رواج بدهند. مردم هم تحت تاثیر این شبکه های خارجی شده بودند و حرف دروغشان را باور میکردند. سطل زباله و لاستیک آتش میزدند، در کوچه ها شعار میدادند و در خانه هایشان صدای آژیر پخش میکردند. طلبه هایمان پاسدار هایمان مردم عادیمان را در خیابان ها گیر می آوردن و آن هارا شهید میکردند. به رهبر عزیزمان توهین میکردند و هر خانم با حجابی را که در خیابان میدیدند اذیت میکردند. ولی واقعیت این هست که اون آدم هایی که این کار هارا انجام میدادن نمیدانستند که دارند چه حماقتی میکنند و به حرف دشمنانمان گوش میدهند. کتاب هم همین ماجرا را برایمان روایت میکند . دختری که آزادی می خواهد اما نمیداند که دارد چه کار میکند پس به خاطر همین حماقت و ندانسته کار انجام دادن از طرف پسری که به خاطر منافعش به او دروغ گفته است کشته میشود. کتاب به بعضی از سوالاتمان جواب می دهد و بعضی مسائل را در مغزمان روشن میکند. اما به دلیل ضعیف بودن متن داستان به کتاب ۳ ستاره میدهم اما در کل خوب است که یک همچین کتاب های هم نوشته شود. مرگ بر منافقین ۱۴۰۴/۵/۱۴
𝗭𝗮𝗵𝗿𝗮
1404/5/15