یادداشت فاطیما

فاطیما

فاطیما

1403/11/19

وقتی حرف از کمک به مستضعفان و اجرای عدالت میشه ، همه ما قطع به یقین اولین کسی که به ذهنمون میاد ، رابین هود ، اوت لاو دوست داشتنی و شجاع جنگل شرووده. ولی ما واقعا چقدر درموردش میدونیم ؟
ازتون میخوام با بهترین کتابی که دراین مورد نوشته شده آشنا بشین... رمانی از سلطان پاریس ، الکساندر دوما ، همراه با شرح وقایع تاریخی مهم دوره قرون وسطی و جنگ های صلیبی توسط هم نویسنده و هم مترجم گرانقدر و با تجربه.
کتابی که شاید اوایل ، برخلاف انتظارتون باشه و در مقابلش جبهه بگیرین ، ولی اونقدر صبور هست که دستتون رو ول نکنه و همونطور قدم به قدم تو جنگل شروود ، خونه ی جنگلبان هید ، کاخ دوناتینگام و مسابقه تیراندازی همراهتون باشه.
شما رو میبره به هزار و خورده ای سال قبل و تیر و کمون به دستتون میده و سر سفره ی بزرگ رابین میارتتون. همه و همه فقط برای اینکه ؛
تو ۱۰۰ صفحه اخر متحیرتون کنه !
از دستش ندین ، مخصوصا کلاسیک بازها ، چون اگه واقعا علاقه داشته باشین و ازش دست نکشین ، تبدیل میشه به یکی از کتابای ارزشمند توی قلبتون !
حسی که بعد تموم کردنش داشتم ، دقیقا مثل وقتی بود که دراکولای برام استوکر رو به پایان رسوندم.همونقدر مجذوب ، همونقدر گریان ، همونقدر خواستار دیدار دوباره ، بین صفحات کتاب ...
شما به جنگل شروود دعوت شدید !
حیفه این دعوتنامه رو نادیده بگیرید ! :)