یادداشت کاهوی سبز ؛

کتاب جالبی بود ولی یا من زیادی فانتزی خوندم یا هرچیزی روند داستان برام کاملا مشخص بود که این باعث شد لذت کافی رو نبرم ولی خب فقط لاس زدنای کاملا به جای کای باعث شد ادامش بدم ، جالب بود ولی کافی؟ نه .
ایشالا جلد بعدی 🥰

mahshid

خب روند داستان در مورد رابطشون که آره ( البته من دوست داشتم) ولی؛ میشه دقیق تر بگی؟
 فانتزی خوندن سلیقه ای هستش و خیلی‌ها دوسش ندارن و بعضی ها خوششون میاد اما  اکثر فانتزی ها در همین روال جلو می‌ره !
البته « کاهوی سبز »نظر خودت ارزشمنده🤝🌿

کاهوی سبز  ؛

کاهوی سبز ؛

آم ببین من نمیتونم بگم از فانتزی خوشم نمیاد ، چون اکثرا این ژانرو میخونم ولی منظورم از قابل حدس بودن اینه که از اولش میدونستم چه اتفاقی قراره بیوفته ، روند اینقدر قابل حدس بود که موقعی که جکس نصفه نیمه مرد میدونستم و خلاصه نتونستم تو بالا پایین شدن داستان هیجانی دریافت کنم
و به شخصه فکر میکنم مهم ترین بخش یه فانتزی دنیاشه!
دنیا باید قابل تصور باشه ، ناتوان برای من اینطوری نبود من ختی دقیق نمی‌تونستم بگم تو حال هستیم یا گذشته (از یه طرف با درشکه حرکت میکردن از یه طرف تکنولوژی روز آمریکا 😭) .
ولی خب می‌دونم که می‌تونست پیشرفت کنه بخاطر همین قطعا جلدای بعدیش بهتر خواهد بود .
در آخر ممنون که پرسیدی

mahshid

واقعااا بعضی وقتا تو فانتزیا  گذشته و آینده رو قاطی میکنن و مسخرس مثل خردم کن🤦🏻‍♀️
منم منتظرم ....
مرسی ازت🤍