یادداشت ruka matriku

آیا شما به اتفاقات ماورایی اعتقاد دارید؟ به جن و پری چطور؟ خب...شبح اپرا...به آن چی؟ اگر باور دارید که خوش آمدید و اگر ندارید هم باید به شما خوشآمد بگویم چون اتفاقاتی که خواهد افتاد چیزی فراتر از جادو و سحرهای اسرار آمیز است؛ چیزی که نظر شما را راجع به هر چیزی زیر سوال خواهد برد. از آن کتابهایی نبود که بخواهم تک تک زیر جملاتش خط بکشم، از آنهایی هم نبود که نتوانم از هیجان آن را زمین بگذارم، اما کتابی بود که موقع انتخابش به بقیه کتابها ترجیحش دادم. شاید یک هفته میگذشت اما من همیشه سراغش میآمدم. میخواستم بدانم چه کسی باعث و بانی تمام آشوبهای تئاتر موسیقی است؟ میخواستم آن نقاب را از صورتش بردارم و ببینم اما باور کنید که پس برداشتن نقاب هیچ چیز مانند قبل نخواهد بود. فضایی تاریک، ناامن و مرموز در سراسر کتاب حاکم است. در آن تئاتر اعجابانگیز، حتی صدای نفسهای شما به گوش او خواهد رسید. شبح اپرا. این کتاب بیشتر از آن که یک داستان فانتزی باشد، بازگویی یک سری حقایق است که سالیان سال کسی نتوانسته بود آن را کشف کند. در ابتدا با حالتی گزارشگونه آغاز میشود اما کافی است کمی صفحات را طی کنید تا خود را میان هیاهو و رمز و راز بیابید و با قصهی اعضا همراه باشید. توصیف مکانها به خوبی شما را متوجه فضا میکند و باعث میشود همانند یک سایه پشت سر شخصیتها راه بروید. یک تراژدی عجیب و عاشقانه...ممنون اقای گاستون لورو (اگر برایتان جالب توجه باشد، در نیمههای کتاب با یک شخصیت ایرانی هم همراه میشویم)