یادداشت Sara Rezaei

Sara Rezaei

1404/5/10

یه فکر کوچ
        یه فکر کوچیک بعدِ خوندن، برای خودم و شاید تو.🪻

خواهر ندارم ولی بنظرم کتاب یه تصویر واقعی و قشنگ از رابطه‌ی خواهرها نشون می‌ده و حس خواهرانه خیلی پررنگه.
مگ، جو، بت و ایمی با وجود تضادها و اخلاق‌ها و سلایق متفاوت همیشه هوای همو دارن. دعوا میکنند، آشتی می‌کنند، حسادت میکنند، لج همو درمیارن، اختلاف پیش میاد ولی در نهایت توی شرایط سخت باهم هستن و ته تهش مشخص میشه همشون از ته دل همو دوست دارن.
رابطه صمیمی و صادقانشون و تاثیری که هر خواهر توی رشد بقیشون داره نشون می‌ده، این که رابطشون فقط یه چیز قشنگ و همیشه خوب نیست رو خیلی دوست داشتم.

موضوع دیگه رابطه خواهرها با مادرشونه.
مادرشون هم راهنماشونه و هم دوست واقعی برای دختراشه.
و علاوه بر مهربونی، قوی و استوار بودن و درست‌کار بودنش باعث میشه دخترا اینقدر مادرشون رو دوست داشته باشن.
بارها توی کتاب دیدیم توی مشکلات و سردرگمی دخترا وقتی میرن سراغش چطور با صبوری سعی در حل مشکلاتشون داره و با آرامش کمکشون میکنه.
و توی سخت‌ترین شرایط و نبود پدرشون مادر برای اون‌ها پناه امن و دل‌گرمیه.
پدرشون نقش پررنگی توی داستان نداره ولی پر از عشق و احترامه و همین باعث میشه با وجود دوری حضورش توی خونه حس بشه.

دلم میخواد درمورد هر خواهر جداگانه هم صحبت کنم.

مگی برای خواهرهای کوچکتر یه حالت مادرگونه داره و نقش یه خواهر مسئول رو داره.
به سنت ها پایبنده و بعضی وقتا دلش میخواد مثل آدم های پولدار باشه و زندگی مرتب و آرومی داشته باشه.
و درنهایت خوشبختی رو توی سادگی و عشق واقعی میبینه.

جو شخصیت مورد علاقه بچگیم بی‌پروا و سرزنده هست. برخلاف مگی به سنت ها پایبند نیست و دنبال آزادیه و دوست نداره طبق انتظار بقیه زندگی کنه.
شخصیت عجیبش باعث شده بقیه خواهرها هم همیشه شور و شوق داشته باشن و همیشه بقیه رو سرحال نگه میداره.

بت، شخصیت موردعلاقم، آروم و تاثیرگذار
برخلاف شخصیت آروم و کم‌حرفیش تاثیر خیلی عمیقی داره، همیشه باعث آرامش خواهرهاشه، کمک مادرش هست، همبازی ایمی و درکل قلب خانواده.

ایمی پر از شور و شوق که همیشه فکر میکردم ترکیبی از سه خواهر دیگه هست. عاشق هنر و زیبایی، اولای داستان ممکنه ویژگی های بد زیادی داشته باشه که با گذشت زمان ما میتونیم تغییرات و رشدشو ببینیم.

پ‌ن: فضای صمیمی و قشنگی داشت و بااین کتاب موقع امتحانات ترم چندساعتی از درس و امتحان فاصله گرفتم.
پ‌ن۲:به احتمال زیاد بعدا با یه ترجمه دیگه هم میخونم (این یکی هدیه بود)