یادداشت Mohi H
1404/4/13
معما پشت معما،راز پشت راز.. این جمله ای بود که توی کتاب خیلی تکرار میشد و این مجموعه دقیقه با همین وایبه معما هایی که راز های خانوادگی عمیق رو کشف میکنند آدم هایی ثروتمند با درد های مخفی مجموعه بازی های میراث برای من لذت بخش بود و من از معما ها لذت بردم و اینکه مدتی رو توی عمارت هاثورن زندگی کردم برام خیلی دوست داشتنی و راز آلود بود اگه بخوام به ترتیبی که جلد ها رو دوست داشتم دسته بندی کنم اول 🥇جلد یک چرا؟ چون نقطه شروع اونجا بود و داستان مرموز بود و معما ها چینش منطقی تر و جالب تری داشتن و توسط خواننده ام قابل حل بود دوم 🥈جلد سه به دلیل اینکه معما ها جنبه حیاتی تری داشت و هیجان انگیز تر بود به علاوه روابط شخصیت ها ثبات بیشتری پیدا کرده بود و میشه گفت رشد زیادی نسبت به جلد های قبلی داشت (هر چند اوایل کتاب کمی حوصله سر بر بود) و در آخر🥉 جلد دو معما سطحی بودن و روابط خیلی گیج کننده شده بود و کمی از حالت مرموز بودن به حالت گنگی در اومده بود این مجموعه فضایی نوجوانانه داشت و برای منی که ۲۰ سالمه روابط عاشقانه ی کمی کلیشه ای رو نمایش میداد (به خصوص مثلث عشقی) اما از معما ها راضی بودم در کل این مجموعه رو در حد متوسط میبینم اما در هر صورت از خوندش پشیمون نیستم (تا جایی که اطلاع دارم ۲ جلد دیگه یعنی ۴ و ۵ هم توسط نویسنده منتشر شده اما مطمئن نیستم که داخل ایران ترجمه بشه)
Bibliophilia
7 ساعت پیش