یادداشت آرمیتا پرتوی
1403/5/24
یکی از کتابهایی که در فضای مجازی معروف شد و خیلیها معتقداند که بخاطر ایدهی نویسنده بوده. کل داستان ۳۲۸ صفحهایه این کتاب در دو ماه اتفاق میافته و به جولز یا همون جولی این فرصت داده میشه که دوباره با سم در ارتباط باشه. در توضیحات کتاب اومده که داستان نوجوانان با چاشنی جادو هست. داستان رو لو نمیدم ولی کتابی بود که اصلا زمین نگذاشتم. حتی اگه موقع مطالعه به این فکر افتادین که چرا در تعریفها گفتن با داستان کتاب گریه میکنید(در حالی که شما این حسو ندارین)باید بگم هنوز به فصل آخر و قسمت خداحافظی کاراکترها نرسیدید. البته شاید برای بعضی سلیقهها این سبک و این نوشته چنگی به دل نزنه و ارزش آنچنانی نداشته باشه. به نظرم جزئیاتی که در نوشته به کار رفته باعث شده خواننده راحتتر با جریان کتاب همراه بشه و موقعیتهای مختلف کارکترها رو تصویر سازی کنه. خوندن این کتاب رو توصیه میکنم.
1403/5/24
خیلی نقد راجع به این کتاب خوندم و شنیدم و میگن ارزشش رو نداشت که اونقدر وایرال بشه و خب به جهت اینکه کتاب گروون شده،فکر کنم خوندن نسخه ی الکترونیک یا اینکه امانت گرفتن این کتاب بهتر باشه،هرچند من نخوندمش اصلا ولی خب بنظرم هر کتابی ارزش اینو داره که یه بار بهش فرصت بدی خودش رو ثابت کنه
1403/5/24
من که سراسر داستان داشتم گریه میکردم فصلای اخر دیگه واقعا تحمل نداشتم هر دو دقیقه یک بار کتابو میزاشتم کنار و کلی گریه می کردم بعد دوباره میخوندم 🥲😭😂
1403/5/24
من خیلی این کتابو دوست داشتم ولی نظرات مخالف باهم خیلی بی نهایت بودددد🥲🥲🥲 خوشحالم یکی مثل من دوستش داره
آرمیتا پرتوی