یادداشت سنا
1404/6/8
موقعی که سبیل رو خوندم،خیلی از داستانش خوشم آومد.و بیشتر از همه سبک نوشتاری این نویسنده رو خیلی دوست داشتم که خواننده را تاآخر همراهی میکند. برای همین تصمیم گرفتم کتاب خصم که توسط نشر مد منتشرشده رو بخونم. امانوئل کارر در این کتاب به پروندهی جنایی که در ژانویه سال ۱۹۹۳ در فرانسه رخ داده میپردازد.این نویسنده کنجکاو میشه و تصمیم میگیرد کتابی بصورت گزارش وار دربارهاش بنویسد. پرونده ی جنایی دربارهی مردی که چه عرض کنم؟🤦♀️ ژان کلود رومان ۱۸سال هست که به همهی دوستاش و خانوادهاش دروغ گفته،فریب داده و خیانت کرده ودر آخر که نزدیک بود تمام حقایق و رازهاش برملا شود.نقشه میکشه که همه رو سربه نیست کند. آخر چرا؟ بااینکه نویسنده تمام زندگی ژان کلود از کودکی تا بزرگسالی رو نوشته. ولی راستش من متقاعد نشدم که اینقدر خودخواه باشه و بی رحمانه خانوادهاش رو بکشد. ودر آخر کتاب خیلی ناراحت شدم که ژان کلود درسن ۶۴ سالگی آزاد شد. حس میکنم هنوز عدالت در حق قربانیان اجرا نشده. ژان کلود اینقدر بزدل بود که هیچوقت نتونست با حقیقت زندگیش کنار بیاد و ترجیح داد باکشتن خانوادهاش حقیقت رو هم از بین ببرد. من کتاب رو خیلی دوست داشتم و اصلا برای من خسته کننده نبود از اونجا که من هم شیفته پروندههای جنایی هستم. خیلی لذت بردم. ودر آخر ترجمه و جلد کتاب عالی بودن.