یادداشت معصومه سعادت

جلد دوم مجموعه‌ی تاج دوقلوها (تاج نفرین‌شده) هم تموم شد.
بذارید بگم که پرماجرا و جالبه. برای من که (خیال می‌کردم و الان دیگه شک دارم) که فانتزی‌خوان نیستم، جلد اول طوری بود که یک‌نفس رفتم تا آخرش و جلد دوم رو هم با یکی دو تا وقفه تموم کردم.

ماجرای اصلی کتاب درباره‌ی دو تا خواهر دوقلوی ساحره‌‌ی ملکه‌ست که یکیشون توی قصر بزرگ شده و دیگری بین ساحره‌ها. حالا نزدیک ۱۸ سالگی‌شونه و دیگه باید تاج‌گذاری کنن ولی مردم سرزمینشون از ساحره‌ها متنفرن.

نقش خانواده توی این رمان خیلی پررنگه. ارتباط‌های خانوادگی قشنگ روی سایر ارتباط‌ها سایه می‌ندازه. مثلا یکی به خاطر مادربزرگش حاضر می‌شه اسارت رو تحمل کنه و دیگری به خاطر خانواده‌ش حاضره عشقش رو توی شرایط بدی رها کنه و بره. این برای من خیلی جالبه.

نکته‌ی بعدی ولی همین ماجراهای عشقی توی کتابه. نمی‌دونم من نخونده‌م قبلا یا واقعا قبلا دخترا انقد درگیر فیزیک پسرها نبودن. توی این رمان رسما دخترا عاشق هرکی می‌شن که عضلات بهتری داره. به جز یه دختری که عاشق خواهر پادشاه می‌شه.

یکی از خواهران ملکه عاشق محافظ نامزدش (نامزد خواهرش) می‌شه و بعد در حالی که رابطه‌ش با اون جایی نرفته پادشاه رو هم می‌بوسه. بله.

جدای از مثلث‌های عشقی، توی جلد اول یه مقدار صحنه‌های رمانتیک سانسورنشده هم داشتیم که توی جلد دوم همه از دم سانسور شده بود.🤔 نمی‌دونم چی باعث می‌شه این اتفاق بیفته🤔

در کل کتاب خوبی بود و خوشحالم از خوندمش.😌