یادداشت فاطمه داودی

میان آن ها
        نشر «برج» از نام‌هایی بود که کم‌وبیش در چشم گرداندن میان قفسه‌های کتابفروشی رویش مکث می‌کردم. حالا، بعد از خواندن این کتاب و ورق زدن چند کتاب دیگر «برج»، می‌گویم که بیهوده مکث می‌کردم.نشر غیرقابل‌اعتمادی‌ست و توضیحِ درستش همان است که خودشان اول کتاب‌هایشان می‌نویسند: «نشر برج شاخه‌ی بزرگسال نشر هوپا است.»
درباره‌ی این کتاب: فارسیِ خوبی ندارد. به نظر من خیلی بی‌وسواس، سرسری و ماشینی ترجمه شده است. من خواندن روایت زندگی‌های کوچک و دم‌دستی را دوست دارم اما این کتاب خیلی خیلی معمولی بود. ساده و سرگرم‌کننده بود، مثل شنیدن خاطره‌ای  کلی و مبهم در وقت‌های پرت روز.
چیزی که باعث می‌شد ادامه‌اش بدهم نگاه کردن به زندگی آدم‌های معمولی بود. آدم‌هایی با زندگی‌هایی پرتکرار و شبیه به هم، با جزئیاتی منحصر به خودشان.
بخش مرگ پدر و انتظار مرگ مادر بهتر از بقیه بخش‌ها بود.

اسب

1402/1/20

فقط سروصدا داره این نشر 🥁

سروصدا + کپی‌رایت :)

فهیمه

1402/1/20

من هم تجربه‌ی ترجمه‌ی بد برج رو دارم (آنجا که دیگر دلیلی نیست)، اما کتاب‌ خوب هم کم ندارن. به نظرم بعضی کتاب‌هاشون ارزش مکث کردن داره.

اتفاقاً «آنجا که دیگر دلیلی نیست» هم گرفته بودم که بخونم. چه حیف. ممنون که گفتید.
کتاب خوب که حتماً دارن، مثل باقی نشرهای کم‌وبیش معروف ولی باید با حساسیت روی کتاب‌ها دست گذاشت.