یادداشت شرقیِ غمگین
1403/5/8
خب این کتاب رو فکر کنم فقط دو یا سه نفر توی به خوان مطالعه کردن.کتابیه که امکان داره خیلیا نشناسنش و یا نخونده باشنش.من نسخه ی چاپی رو خریدم از نشر کوله پشتی بسیار عالی بود.داستان کتاب توی فضای مدرسه و یه حالت تینیجری طور داره و راوی داستان مونیکای ۱۶ ساله است.بعضی فصل ها جنیفر هم صحبت می کنه و مربوط به گذشتست.داستان خیلییی عالی بود و یه نکته ی مثبت که دوست دارم ذکر کنم اینه که نویسنده هیجان رو از اول تا آخر داستان حفظ کرد.یعنی هیچ جا نبود که بگم داستان اوج خودش رو از دست داده.و نکته ی دوم هم اینکه داستان از همون صفحات اول وارد قضیه ی اصلی شد و هیجانی شد و این بنظرم یه نقطه قوت خیلی خوب هست.ولی یه موضوع دیگه اینه که اتفاقات داستان در بهترین حالت ممکن ذکر شده بودن.یعنی اگر در دنیای واقعی بود خیلی از اتفاقات انقدر خوب پیش نمی رفتن.که خب ایرادی نداره چون اکثر کتابا همینطوری ان.کتاب وایب یکی از ما دروغ می گوید رو می ده چون تو فضای مدرسه هستش.ولی واقعاً لیاقتش از خیلی از کتابایی که بخاطر جلدشون یا تعریف بوک بلاگر هایی که حتی نخوندنشون معروف شدن بیشتره.به شدت به همه پیشنهادش می کنم.چه بزرگ و چه کوچیک.و نکته ی آخر اینکه اسم کتاب در واقع چیرلیدرها هستش به معنای هلهله چی ها.و جلد واقعی کتاب هم مثل این نیست اما بخاطر ارزش های معنوی کشور ما نشر کوله پشتی جلد و اسم رو تغییر داده.اما اصل داستان فوق العادست.حتی بنظرم پتانسیل اینو داره که ازش فیلم یا سریال ساخته بشه.بی هیچ گونه شکی در اسرع وقت این کتاب زیبا رو خریداری کنید و ازش حمایت کنید.!❤️