یادداشت
1403/5/12
«تصویر ساختهشده توسط هوش مصنوعی» خیلی خیلی سخته برام که برای کتابی که اینقدر دوستش داشتم یادداشت بنویسم :'') اما میتونم بگم که شاید یکی از تأثیرگذارترین کتابهایی بود که تابهحال خوندم!✨ این کتاب، داستانِ واقعی یه دختر و پسر نوجوون رو شرح میده که به خاطر تکلیف مدرسه، شروع به نامهنگاری میکنن: یه دختر ۱۲ سالهی آمریکایی با زندگی مرفه؛ و یه پسر ۱۴ سالهی زیمبابوهای بهشدت فقیر...! (زیمبابوه یه کشور توی آفریقاست.) و نامهنگاری اونها زندگی هردوشون رو عوض میکنه! و مسئلهی جالب دیگه اینه که این کتاب توسط خودشون نوشته شده و میتونیم مستقیماً با احساسات شخصیتهای این داستانِ واقعی در ارتباط باشیم. میتونم بگم که موضوع اصلی این کتاب فقره. اینکه تا چه حد یک خانواده و کشور میتونه فقیر باشه و چقدر ممکنه زندگی دو تا نوجوون توی دوتا کشور مختلف، زمین تا آسمون با هم فرق داشته باشه. و همچنین این داستان در مورد امیده، و سرسختی، و قدردان بودن. و خیلی چیزهای دیگه! من واقـعاً دوستش داشتم و تقریباً توی یک روز تمومش کردم و از معدود کتابهاییه که خوندنش رو به همه پیشنهاد میکنم. :) از دستش ندید. پینوشت اول: امتیاز این کتاب توی گودریدز ۴.۳۹ از ۵ ئه که امتیاز واقعاً بالاییه. پینوشت دوم: چاپ جدید این کتاب با اسم «همیشه برایت مینویسم» ترجمه شده. من نسخهی نشر اطراف رو خوندم و از ترجمه هم خیلی راضی بودم.