یادداشت زهرا سادات گوهری
دیروز
حقیقتش من این کتاب رو اردیبهشت خوندم، ولی براش مروری ننوشتم. و چون کتابی بود که از خوندنش لذت بردم، تصمیم گرفتم یه مرور هرچند ناقص و پیشپاافتاده، بنویسم براش:) کتاب از اون دست کتابهایی بود که خیلی با هیجان از کتابخونه قرضش گرفتم. وقتی هم شروعش کردم، نمیتونستم ولش کنم. همزمان با یه کتاب دیگه در حال خوندنش بودم و لذت زیادی داشت خوندن فرانکشتاین.هرچند، هرچند، به شدت وحشتناک بود. تصاویرش خیلی مریض و عجیب بودن. یعنی نمیدونم چی توی سر تصویرگرش میگذشته! خیلی حس بدی میدادن بهم. جدا از ترسناک بودن و اینا که مهم نیست زیاد، سبکشم دوست نداشتم! از اون طرف نثر خود کتاب هم خیلی خوب بود، طوری که جدا کتاب رو دوست داشتم و حس نزدیکی میکردم باهاش. ولی در عین حال وحشتناکی بود، مثل تصاویرش! نوعی وحشت اعصاب خردکن توی تک تک صفحات کتاب به چشم میخورد. در کل هم ادبیات گوتیک رو دوست دارم و هم احساس عجیبی بهم میدن. شاید این نوع ادبیات باید هم اینطوری باشه.
دیروز
راستش من شخصا خودم هیچوقت از فرانکشتاین خوشم نیومد. شاید برای اولین بار تو سن پایین و نامناسبی خوندمش... ولی پارسال برای دانشگاه باید یک تحقیق مفصلی درموردش میکردیم و اون موقع تازه فهمیدم چرا این اثر انقدر مهم و با ارزش شمرده میشه و چرا اساسا یک اثر ضد ماشینیسم هست.
زهرا سادات گوهری