یادداشت نقاشِ کتابخونه-

با احترام به تمام علاقه مندانِ این کتاب، بی معنی ترین و بی محتوا ترین کتابی که خوندم بود:)
در حدی که تبدیل شد به اولین کتابی که بعد از خوندن نصفش،دست از خوندنش کشیدم

1404/3/17

خب چرا ؟

زیادی برام کلیشه ای بود.
انتظار داشتم کاربردی تر باشه ولی خیلی تکراری و کش دار به نظر رسید.
زبان کتاب برام جالب نبود خیلی کش میداد تا برسه به اصل حرفش.
شاید هم با سبک ذهن من جور در نیومد.
من بیشتر دنبال عمق بودم این کتاب خیلی سطحی برام جلوه کرد.

1404/3/17

اتفاقا یه بار یه یوتیوبری راجب همین داشت صحبت میکرد ، میگفت وقتی کتاب توسعه فردی میخوندم انتظار داشتم یه فرمول عجیب غریب بهم بده ، ولی واقعیت اینه که قراره همینقدر ساده باشه ، سختیش تو عجیب غریب بودنش نیست ، سختیش تو تکرار این روند ساده و تکراریه ، مثل ورزش میمونه ، وقتی یه دمبل میگیری دستت دمبل میزنی اونقدر پروسه ی عجیب غریبی نیست ، انقدر تکرارش میکنی تا تاثیرش رو روی بازوت ببینی

و مهم تر از همه اینکه بنظرم قبل از قضاوت کردن هر کتاب توسعه فردی سعی کن بین یک هفته الی یک ماه به گفته هاش عمل کنی ، و بعد بشینی بسنجی که ، آیا توصیه های این کتاب به دردم خورد یا نه...
@moonjafi

ممنون بابت توضیحت.
راستش منم با اصل حرفت موافقم که خیلی وقتا سادگی چیزیه که جواب می‌ده، ولی فکر می‌کنم مسئله‌م با این کتاب بیشتر از جنس این بود که انگار چیزی به من اضافه نکرد.
یه‌جورایی حس کردم همون حرف‌های تکراری که قبلاً از جاهای دیگه شنیده بودم، فقط دوباره بسته‌بندی شده.
شاید اگه توی زمان دیگه‌ای می‌خوندمش یا ذهنم بازتر بود نسبت بهش، بیشتر باهاش ارتباط می‌گرفتم.
در هر حال خوشحالم که برای تو مفید بوده، چون تجربه‌ی هر کسی از یه کتاب متفاوته.
@AliMot