یادداشت امیررضا سعیدینجات
1402/12/29
بسم الله تا اینجا فهمیدیم که گوی پیشگویی، پیشبینی کرده نبرد پایانی میان ولدرمورت و هری است. و تنها یکی از آنها است که باقی میماند. یا لرد سیاه با تمامی قدرتی که تا به امروز کسب کرده است؟ یا هری با قدرت پایان ناپذیرش؟ قدرتی که دامبلدور آن را محبت میداند. چیزی که لرد ولدرمورت و اطرافیانش از آن بهرهای ندارند. اما این جلد چه شروع طوفانی ای داشت، دامبلدور برگشت و ریاست مدرسه هاگوارتز را دوباره به دست آورد. همه چیزهایی که هری از آنها محروم شده بود دوباره به او داده شد. نتایج امتحان سمج آمد و کلی خبرهای جدید دیگر، اما یک خبر جدید شوکه کننده که جزو اولین مطالب فصلهای جلد نهم است. باید بخوانید تا بفهمید... حس میکنم هری، قدری قُلدُر و زورگو شده است به علاوه از آنجا که قدرت به دست دامبلدور افتاده خودش را در مدرسه قدرتمندتر هم میبیند. توضیحات اضافهتر درباره کتاب و سری هری پاتر را لطفاً در نوشتههای قبلی بخوانید. همه چیز همانهایی است که قبلاً هم گفتهام. فقط یک نکته به ذهنم میرسد. سیر داستان به سمت دوستیهای افسار گسیخته دختر و پسرها و خیانتهای پی در پی رفته است که به نظرم به شدت برای مخاطب نوجوان مضر است.