یادداشت 𝑬𝒍𝒊𝒏𝒂
1404/5/2
فکر میکنم ۱۲ روز مشغول خوندن این کتاب بودم. سبکش جالب بود، مکالمهای بود و از زبان سوم شخص بیان میشد. متن داستان روون بود و میتونید خیلی سریعتر تمومش کنید، ولی برای من یکم خسته کننده بود. باید بگم که اگه میخواین این کتاب رو بخونین، احتمالا اوایلش براتون جذابیت چندانی نداشته باشه، مگر اینکه خیلی از مطالب تئوری مانندِ یه مستند جنایی خوشتون بیاد. حقیقتا برای من تا صفحه ۵٠٠ (یکم قبل یا بعدش) جذابیت نداشت. منتظر بودم کتاب تموم شه تا بیام کلی نقدش کنم چون نسبت به تبلیغات زیادی که درموردش دیده بودم، یکم تو ذوقم خورده بود. قاتل رو اولای کتاب حدس زده بودم ۱۵٠ صفحهی آخر هیجان داستان زیاد شد. دیگه نمیشد کتابو بذاری کنار چون میخواستی زودتر بفهمی "چه کسی لوک رایدر را کشت" اما دو ستاره کم دادم چون به نظرم خیلی زودتر از اینا باید هیجانی میشد. حداقل تا نصف کتاب از نظر من تئوری و یه جاهاییش مطلب اضافه بود. تعداد شخصیتها انقدر زیاد بودن که اسم خیلیاشونو یادم نمیموند و گیج میشدم. شاید یه نفر دیگه بخونه لذت ببره یا کسی که خیلی مستندها و پادکستهای جنایی دوست داره، یا پا به پای اعضای تیمِ داستان پیش بره و همراهشون قاتل رو پیدا کنه، ولی برای منی که "صرفا خوندم" راضی کننده نبود. باید بگم که تقریبا به همه شک میکنید و حرص میخورید. شخصیت سازی خیلی قوی بود. البته منظورم شخصیتهای اصلیه و شخصیت لیلا _روانشناس عزیز_ بیشتر از همه برام جذابیت داشت. فکر میکنم اگه سریالش ساخته بشه قشنگیش چند برابر بشه. حداقل برای یه بار خوندن پیشنهادش میکنم.