یادداشت Saba

Saba

Saba

اولین کتابی که بعد از بین رفتن دغدغه کنکور خوندم
و چقدر شیرین بود واسم.
اونقدر که منی که همیشه سعی میکنم آروم آروم کتابام رو جلو ببرم امشب دیگه نتونستم تحمل کنم و تمومش کردم.و قرار نیست صبر کنم تا جلد سوم رو شروع کنم🤗
خب جلد اول درباره زندگی امام سجاد در طی واقعه عاشورا و مدتی کوتاه بعد عاشورا بود.خون دل هایی که خوردن و سختی هایی که متحمل شدن تا پیام پدر رو و دلیل شهادت امام حسین علیه السلام و یارانشون رو به مردم برسونن.
و این جلد اما درباره وقایع مربوط به زندگی خود امام بود.وقایعی که در مدینه اتفاق افتاد.فاجعه ای که تاوان مدینه در نظر گرفته شد و نسل ها مدینه رو درگیر کرد.
قشنگی کتاب به راویان متفاوتی بود که داشت
و اینکه با دلیل و منطق همه چیز رو باز میکرد و تمام وقایعی که ختم میشد به چنین فجایعی رو کامل توضیح می داد.
تعریف و جداسازی اسلام علوی و اموی هم که از یکی از بهترین بخش های این مجموعه ست. سید مهدی شجاعی خیلی جراتمندانه روشنگری کرده و فکر نمیکنم این روشنگری به مذاق خیلی از مدعیان مسلمانی خوش بیاد ولی من که عاشق این همه واضح و روشن و بدون ترس نوشتن شدم.
حقیقتش بهترین بخش های کتاب رو اون قسمت هایی دیدم که راوی شیطان بود.
شوخ طبعی و شیرینی جاری در متن کتاب هم که به دلنشینی ش هزار برابر اضافه میکرد.
اونقدر قلم نویسنده فوق العاده ست که من همیشه با خوندن کتاباش مشتاق میشم به خوندن و تحقیق بیشتر.
کم پیش میشه رمانی که اساس مذهبی داشته باشه و اینقدر شیرین بیان شده باشه که علاقه ت به دینت و امامت رو اینقدر بیشتر کنه.
دوستش داشتم و بی شک دوباره میخونمش.
بارها و بارها میخونمش.
و پیشنهادش میدم به تمام کسایی که میخوان بدونن اسلام حقیقی چیه ( هرچند مسلما از جلد اول)