یادداشت محدثه حسنی

سلام و نور
در واقع داستان رو حین انجام کارهای روزمرم گوش دادم و نمیدونم تو کلماتش چه جادوئی نهفته بود که قلب و روحم  رو تحت تاثیر قرار میداد.
داستان در هیچ ربطی به هیچ دری نداره . در واقع داستان در مورد روابط و روزمرگیهای  یک خانم نویسنده با خدمتکار مرموز و عجیبشه  وویولای عجیبتر از خدمتکار که در واقع یک سگ ولگرده و از اواسط داستان همراه این دو زن میشه و توسط امرنس خدمتکار تربیت و اهلی میشه .
  بیشتر داستان شرح تحلیلها و قضاوتهای  خانم نویسنده در مورد جزء به جزء رفتارها ی خدمتکاره و شرح  احساسات و برخوردهاش در برابر این رفتارها که البته خیلی وقتها هم دچار اشتباه میشه.
قصه روح و احساس آدم رو درگیر خودش میکنه، درگیر امرنس و مرموزیت و کارهاش  و غرورش، غرور خیلی زیادش غروری که سالها اونو عقب نگه داشت از هر نوع پیشرفتی که میتونست بهرمند بشه، از محبتی که میتونست از آدمها دریافت کنه و در نهایت همین غرورش و ترسش از قضاوت آدمها  موجب مرگش شد.
شاید باورکردنی نباشه اگر بگم بعد از پایان داستان هنوز دلم ناراحت مرگ امرنسه 🥲💔

میزارم وقتی خوندم تموم شد یادداشتتو بخونم🫶

من منتظر بودم اول یادداشت شما رو ببینم بعد یادداشت بنویسم دیدم نه بابا هنوز مونده تا تمومش کنی.
برا تیبو یادداشت ننوشتی؟

نه امرنس دقم داد نمی‌دونم‌کی وقت‌می‌کنم تمومش‌کنم
خانواده تیبو رو‌ هم الان نوشتم اپلود کردم
@m.h8489

هی که جلوتر بری داستانش بهتر میشه به نظرم
نمیدونم چرا ولی هربار که راجع به امرنس میگفت هنوزم که بهش فکر میکنم قلبم و روحم دردشون میاد

اینکه همه چیو همه کسو تربیت میکرد و بقیه هم بهش تن میدادن خیلی خیلی حرصمو درمیاورد ولی در عین حال ناراحتش میشدم

ندیدم برم ببینم چی نوشتی
@FereshtehSAJJADIFAR