یادداشت فاطیما بهزادی

دیوانگی در بروکلین داستان آدم‌هایی‌ست که در مرز فروپاشی ایستاده‌اند، اما ناگهان، زندگی با طنزی غریب و تلخی آشنا، درِ تازه‌ای به رویشان باز می‌کند. پل استر در این رمان با ظرافت، از انسان‌هایی می‌گوید که در شهر پرهیاهوی نیویورک به دنبال دلیلی برای ادامه دادن می‌گردند؛ دلیلی که شاید در نگاه ساده به یک کتاب، گفت‌وگویی اتفاقی یا مراقبت از یک کودک گمشده پنهان شده باشد.

قهرمان اصلی، نیتن گلس، در آغاز رمان آدمی‌ست شکست‌خورده که فقط به مرگ فکر می‌کند، اما برخورد با دیگر شخصیت‌ها و ورود به روابط انسانی، آرام‌آرام او را به تجربه زیستن دوباره نزدیک می‌کند. در واقع، استر نشان می‌دهد که نجات، همیشه در جزئی‌ترین و پیش‌پاافتاده‌ترین لحظه‌ها اتفاق می‌افتد.

این رمان ستایش زندگی‌ست؛ زندگی با همه شکست‌ها، تصادف‌ها، دیوانگی‌ها و حتی امیدهایی که از دل ناباوری متولد می‌شوند. طنز پل استر، عمیق و در عین حال ساده است: جهان بی‌رحم است، اما هنوز هم می‌شود با آدم‌ها خندید، عاشق شد، و نجات پیدا کرد.

کتاب خوبیه ‍؟

بستگی داره خوب رو چی تعریف کنید، یک رمان ساده و بدون پیچیدگیه که داستان قشنگی داره
یکم شبیه مردی به نام اوه است اگر خونده باشید

سعید بیگی

سعید بیگی

درود و خداقوت
پیش از اینکه این پاسختون رو ببینم، تصور کردم با «مردی به نام اُوه» اشتراکاتی داشته باشه. سپاس. 🌷🌸
@Fatima_behzadi

🙏🏼