یادداشت R.
1403/12/11
TRULY MAGNIFICENT! آه خدای من بالاخره این کتاب رو هم تموم کردم دقیقا سه روزه که تمام فکرم این کتابه هیچ کاری نکرده ام جز خواندنش و چقدر لذت بردم و چقدر که بعضا قهقهه زدم مدت ها بود با یک کتاب این طوری نخندیده بودم هیجان زده نشده بودم برگام نریخته بود *** کتاب شامل هشت فصل اصلی است ابتدا سرآغازی واقعا جالب و زیبا از نویسنده رو داریم که شما رو به خوندن این کتاب ترغیب می کنه در فصل عروس ما عشق آتشین و حرف های زیبای باترکاپ رو داریم در فصل اعلام ما دوستی بی نظیر دومینگو مونتویا و یسته رو داریم. دومینگو شمشیر سازی قهار است در ادامه فصل اعلام ما نبرد بی نظیر و برگ ریزان اینیگو و سیاهپوش را داریم که آدم را به وجد می آورد در فصل ماه عسل ما یک معجزه ساز داریم که وقتی از کشک حقیقی سخن می گوید مطمئنم خنده تان می گیرد *** این داستان من رو یاد خیلی از داستان های دیگه می انداخت شمشیر زنی اینیگو و سیاهپوش من رو یاد نبرد بی نظیر تنگن اوزوی و گیوتارو در داستان شیطان کش می انداخت اینیگو من رو یاد تورفین در وینلاند ساگا می انداخت رئیس دزدان دریایی من رو یاد آشلاد وینلاند ساگا می انداخت و خیلی چیزهای دیگر که الان به کلی از ذهنم پریده *** باور نمیکنم حرفهای گولدمن درباره وجود کتابی با این اسم بی اساس باشد ولی به هر حال واقعی باشد یا تخیل، داستان واقعا بی نظیری بود به ندرت چنین داستان نویسی ای و چنین نویسنده ای به این حرفه ای و به معنای واقعی کلمه -داستان گو- پیدا می شود خدا رحمتش کند هر چه بوده، به خاطر همین داستان خوب، که قطعا خواندش پیشنهاد می شود *** مدت قابل توجهی آوازه ای شنیده بودم از این کتاب تا بالاخره ریسک کردم و خریدمش و خب شاید واقعا یکی از بهترین خریدهای امسالم همین باشه واقعا عالی بود و واقعا دوسش داشتم ولی خب حیف که هارد کاور نبود بشه هاردکاورش رو پیدا کنم حتما می گیرم ✌