یادداشت mahsa bgbn
1402/2/2
4.3
اولین کتاب ۴۰۲ ۷-۱۴ فروردین من برا توصیف کتابهایی که عاشقشونم، لال میشم!🥺❤️🩹 نمیدونم چی بگم و از کجا بگم تا عشق و ارادتم رو به بکمن و مجموعه شهرخرس جادوییش، تمام و کمال نشون بدم!😭😭 بکمن خارقالعادهس! ماهه ماه! یه تیکه جواهره!💎🫂😩 امکان نداره نتونه قلبتونو تو مشتش بگیره و هروقت که اراده کرد، مچالهش کنه!🫠 با جملهها و اتفاقات ساده نه عجیب و غریب و ماورائی!👽 از واقعیترین و ملموسترین احساسات آدمها طوری مینویسه که غیرممکنه نتونی حسشون کنی!🥲 . تو کجا و بیورناستاد کجا؟ یه شهر کوچیک سردسیر جنگلی تو سوئد!🌲❄️ تو کجا و خرسهای بیورناستاد کجا؟ مردم سختکوشی که جونشون بنده به تیم هاکیشون! 🐻 تو کجا و هاکی کجا؟ که احتمال زیاد تا قبل خوندن این مجموعه، آخرین ورزش محبوبت بوده!🏒 تو کجا و یه پسر همجنسگرا کجا؟ که از رازش میترسه و تو تنهاییهاش اشک میریزه!🩸 تو کجا و یه دختر شونزده ساله کجا؟ که کراشش بهش تجاوز کرده و الان هرکسی حتی اتفاقی لمسش میکنه، صدمتر از جاش میپره!💔 تو کجا و یه پسر دوازده ساله کجا که نتونسته از خواهرش محافظت کنه و از عالم و آدم عصبانیه!❤️🔥 تو کجا و پدرِ مربیی کجا که نمیتونه خودشو بین باشگاه و خانوادهش عادلانه تقسیم کنه؟🤚🏿 تو کجا و مادرِ حقوقدانی کجا که بهخاطر همسر و بچههاش، رویاهاشو زندگی نمیکنه! ⚖️ تو کجا و.. بوبو کجا؟ آنا کجا؟ ویدار کجا؟ 😭😭😭💔 . . . تو در حالت عادی نمیتونی هیچکدوم از این آدمهارو بفهمی! نه تا وقتیکه بکمن راجع بهشون ننویسه! نوشتههای این مرد باشکوهه! ستودنیه!🥺 امیدبخشه! زیبایی محضه!🥹 هیچ آدم بدی تو کتابای بکمن نیست! همه خوبیهایی دارن! چون آدمن! تو تصمیم میگیری از فلانی بدت بیاد، بکمن اینو میفهمه و اون آدم در طول داستان یه کاری میکنه! حرفی میزنه! بلایی سرش میاد که تو روحت بخاطرش گریه میکنه!🥲 یه جایی از کتاب، نوشتم: «قلبم مُرد!» و الان دوباره چشمام پر از اشک شد وقتی بهش فکر کردم!😔💔 نوشتههای بکمن رو از خودتون دریغ نکنید! بخونید! عاشق شید! لبخند بزنید! خشمگین شید! گریه کنید! درک کنید!💙