یادداشت گمشده در الف هیم.
"Sometimes the things that seem unlikely to happen in life do actually happen." کتابِ "بهتر از فیلم ها" جز کتابایی بود که منو نابود کرد و دوباره سر پا کرد، از اون داستانایی بود که برای من فقط کلمات روی کاغذ نبودن، کتابی بود که با تکتک لحظههاش زندگیکردم و با لیز هم ذات پنداری کردم. بعضی وقتا لبخند زدم، دلم لرزید و بعضی وقتا توی فرط گریه کردن بودم:) رابطهی لیز و وس از همون اولِ کتاب پر از تنشهای دوستداشتنیه؛ از غریبه به دوستی میرسن و بعد اون دوستی عمیقتر میشه و بلاخره کمکم جرقههای عاشقانه بین لیز و وس زده میشه. این تغییر برای من خیلی واقعی حس شد هیچ چیز ناگهانی یا خیلی مصنوعی نبود. وس برای من شخصیتی بود که فقط میخواست لیز خوشحال باشه، حتی اگر به قیمت عقب نشستن خودش تموم بشه، حتی اگه مجبور بشه که لیز رو با یه نفر دیگه ببینه و همین باعث قشنگ تر شدن کتاب شد. اما چیزی که باعث شد که بعضی مواقع با لیز احساس هم ذات پنداری نکنم، دروغایی بود که به بهترین دوستش میگفت. اوایل احساس میکردم که احساس گناه داشت، ولی بعد انگار براش عادی شد. میفهمم که از اعتماد کردن بهش می ترسید چون خودم تجربه شو داشتم اما چرا برای چیز سادهای مثل رفتن به یه مهمونی باید به بهترین دوستش دروغ بگه؟ در کل؛ وقتی آخرین صفحه ی کتاب رو بستم، احساس کردمیه هنوز یه تیکه از من، لا به لای صفحات کتاب گمشده، با اینکه از دست لیز حرص خوردم، با وس بغض کردم، اما در نهایت این کتاب برای من موندگار شد. از اون کتابایی که حتی بعد از مدتها، صحنهها و جملههاش توی ذهنت زنده میمونه[: *از اونجایی که که کتاب پلی لیست داشت و سلیقه ی موسیقیم با لیز یکی بود، تصمیم گرفتم چند تا از قشنگ ترین آهنگاش رو بزارم:) Someone like you by Adele. Forrest gump by Frank ocean. Ocean eyes by Billie eilish. Paper rings by Taylor swift. New year's day by Taylor swift. Lovers by Anna of the north. How would you feel by Ed sheeran. Death with dignity by Sufjan Stevens.