یادداشت امیرعباس شاهسواری

قصه دختری است که می زند گلدان همسایه را که یک پیرزن بی اعصاب است، می شکند. او غصه می خورد که حالا کارش تمام است و بعد از پدر و مادر و مادربزرگش مشورت می گیرد و هرکدام چیزی می گویند و دختر همه آنها را باهم انجام می دهد و بعد که آن پیرزن بی اعصاب تلاش دختر را می بیند، می خندد و وقتی جویا می شود که چرا این همه کار کرده است، می پرسد چرا این‌همه ؟ و می گوید چون از پدر و مادر و مادربزر....مشورت گرفته و می گوید: کاش از افراد بیشتری مشورت می گرفتی و می خندد و دختر را بغل می کند
و در انتها حدیثی از امام علی درباره مشورت می آورد. من اگر جای نویسنده محترم بودم این حدیث را می آوردم که: عاقل کسی است که عقل خود را با عقل همه جمع بزند. اگرچه شاید توضیح آن برای کودک سخت باشد، اما واقعا مناسب این داستان است.

میم صالحی فر

فقط این ایراد وجود دارد که چرا یک همسایه باید از اسیب دیدن وسیله‌ای که ان را در راه پله که محلی عمومی یا مشاع گذاشته، اینقدر ناراحت و حتی عصبانی شود؟ به چه حقی؟

یکی باید این بزرگتر را هم متوجه اشتباهش می‌کرد نه اینکه داستان تمام تقصیر را به گردن کودک بیاندازد!

بله حرف شما صحیحه

میم صالحی فر

الان متوجه شدم شما نویسنده‌ی کتاب شیخ بهایی هستید و جلد جدید ان هم چاپ شده!
تبریک بابت دغدغه مندی و این اثر ارزشمند و ضروری.
اما حیف که در هیچ جا ما تبلیغ این مجموعه رو نمی‌بینیم.  حتی جلد دوم هم من در صفحه بهخوان شما دیدم و متوجه شدم که چنین جلدی هم چاپ شده و وجود داره.

فقط ادبیات و زبانی که جلد شیخ بهایی داشت در بعضی قسمت ها برای مخاطب کودک روان نبود و فهم بعضی چیزها را سخت می‌کرد.
کاش در جلدهای بعد بیشتر به کلمات و جملات و روان بودنشان و راحت‌تر فهمیده شدنشان توجه بشه

سلام و عرض ادب
ممنونم  از شما خانم صالحی فر بزرگوار نظرات شما را درباره کتاب ها می خوانم و استفاده می کنم.
بله متاسفانه دوستان انتشارات فعلا هیچ حرکتی بابت تبلیغات این اثر انجام ندادند و تنها خودم پیگیر هستم، انشالله سرشان خلوت بشود و روی کتاب تبلیغات کنند.
بله نکته شما صحیحه و خودم متوجه این موضوع شدم
ولی شما از بنده صفر کیلومتر و دانش آموز در این عرصه
آنقدر توقع نداشته باشید... انشالله مد نظر قرار خواهم داد
ممنون که کتاب را خواندید و بازخورد دادید
بازهم عرض می کنم در این عرصه به قول آقای فراستی پیشا نقد هستم و بسیار به نظرات شما بزرگواران احتیاج دارم
ممنون از دقت نظر کارشناسانه تان
خیلی متشکرم
محبت فرمودید

میم صالحی فر

سلامت باشید لطف شماست وگرنه نظر خاصی نیست.

متشکرم که با روی گشاده این انتقاد رو پذیرا شدید.

به نظرم این قبیل ایرادات طبیعی است
کمک گرفتن از یک ویراستار کودک چندین مرحله متن کتاب رو می‌تواند بهبود ببخشد که به نظرم در کتاب شیخ بهایی از این نظر کمکی گرفته نشده بود.
تا جایی که بنده اطلاع دارم حتی نویسنده های صاحب نام کودک هم با کمک ویراستار تخصصی کودک کارشون رو چندین مرحله ارتقا می‌دهند، چه به لحاظ داستانی و چه به لحاظ زبان و ادبیات و کلام استفاده شده.
برای این منظور هم من خانم شانه رو پیشنهاد می‌دهم که جزو ویراستاران تخصصی کودک هستند و در کار خودشون واقعا حرف برای گفتن دارند.

سلامت باشید
حرف حق را باید پذیرفت
لطف کردید
حتما
بی زحمت نمی گذارم شما و ایشان را....
تشکر

اگر کمکی از بنده بر بیاد حتمأ در خدمتم