یادداشت Davoud sarvi
1403/6/31
فیث جی.هارپر، رواندرمانگر، در این کتاب درباره آسیبهایی که با استرس و اضطراب به مغز خود میزنیم سخن گفته است. او میگوید: بسیاری از مواردی که آن را بیماری روانی در نظر میگیریم درواقع اختلال عملکرد مواد شیمیایی مغز است که بیشتر به دلیل رویدادهای پراسترس و تروماتیک زندگی با آنها دستوپنجه نرم میکنیم.هارپر اعتقاد دارد مغز ما با خشم، افسردگی، اضطراب، استرس، غم و اندوه تروماتیک، مصرف مواد، الگوهای رفتاری دیوانهوار و روابط احمقانه صدمه میبیند.به زبان ساده دلایل علمی آنچه در مغز اتفاق میافتد را شرح میدهد. او به ما میآموزد چگونه ذهنمان را بازآموزی کنیم و واکنشهای خود را تحت کنترل در آوریم.درکتاب رام کردن ذهن سرکش به شما میگوید به جای این که فقط روی علائم اختلالات رفتاری خود تمرکز کنید، به دنبال چرایی مشکل خود بروید چون احتمال بهتر شدنتان با دریافتن چرایی مشکل خیلی خیلی بیشتر است. برای مثال اگر به دنبال درمان استرس، اضطراب و افسردگی باشیم و علتشان را جویا نشویم آنوقت عملاً کاری برای بهتر شدن حالمان انجام ندادهایم.به طور کلی دربارهٔ مزخرفاتی است که سر راهمان قرار میگیرد و نمیگذارد در زندگی احساس رضایت و آرامشی را که دلمان میخواهد داشته باشیم. از آن مزخرفاتی که اسمش را گذاشتهایم رویدادهای تروماتیک. کتاب رام کردن ذهن سرکش کمک میکند بفهمید که چرا درمانده شدهاید، فهم این چرایی به شما کمک میکند بتوانید کاری برایش کنید. هارپر در این کتاب به صورت گام به گام و با تمرینهایی با شما همراه می شود تا بتوانید مشکلی را که باعث تنش و اضطرابتان شده، پیدا کنید، چرایی آن را بفهمید و از دست آن خلاص شوید.