یادداشت ftm
📚🔮✨ افسون خارها اگه بعد از هری پاتر نتونستید یه داستان جادویی خوب برای خوندن پیدا کنید ، بهتون این کتاب رو پیشنهاد میکنم. وایب کتاب بشدت بمن همون حس و حال دنیای جادویی جی کی رولینگ رو میده با اینکه اصلا هیچ عنوان مشترکی با داستان هری پاتر نداره و کاملا از اون متفاوته. در اینکه هری پاتر شاهکاره و چیزی به پاش نمیرسه اصلا شکی نیست. اما میتونم بگم این کتاب هم میتونه در کنار اون جذاب باشه. نوع جادوی داستان برای من خیلی جدید و قشنگ بود و همونطور که از اوایل کتاب متوجه خواهید شد ، یکی از ابعاد جادویی داستان رو "کتاب ها" به عهده دارن که برای من بارز ترین نقطه قوت کتاب به حساب میاد ✨ کتاب ، یه کتابِ تا حدودی کم حجم بود و تعداد کاراکتر های معقولی داشت و میزان عمقی که به شخصیت کاراکتر ها داده بود متوسط بود. شخصیت اصلی داستان برام لذت بخش بود از این نظر که تا اخر داستان اصلا و ابدا کاراکتر خیلی خفن و فوقالعاده ای نبود و میتونم بگم حتی کاراکتر دوم بیشتر از اون مهارت داشت. شخصیت سیلاس واقعا واقعا دوست داشتنی بود و عاشقش شدم. (کاش کتاب فرعیش ترجمه بشه و بتونم بازم ببینمشㅠㅠ) در مورد داستان و میزان جزئی پردازی بگم که عالی بود هیچ اضافه گویی نداشت و ریتمش تند بود و هیجان داستان رفت و برگشتی بود و خستهات نمیکرد. پایان کتاب هم دلچسب بود. در آخر بگم خیلی خیلی ممنون میشم از نشر آذرباد که چاپ جلد فرعی رو در دستور کارش قرار بده (๑♡⌓♡๑) امتیاز : 5 / 4.5