یادداشت zahra kazemi
دیروز
متاسفانه خیلی از کتاب هایی که بیش از حد براشون تبلیغ میشه و میشن پرفروش رو مطالعه کردم چنگی به دل نزد.مثل ملت عشق و...اما این کتاب عجیب برام تازه و متفاوت و دوست داشتنی بود.رک گویی نویسنده و داستان پردازی های فوق العاده.اصلا خستم نشد موقع خوندنش و جذابیت و کشش داشت برام.بنظرم حداقل ارزش یکبار خوندن رو داره البته برای کسایی که به کمدی سیاه علاقه دارن!یه کتاب که حقیقتا باهاش زندگی کردم.شما یا از مارتی و جسپر متنفر می شی و نمی تونی ادامه بدی و دیوونه بنظر می رسن برات یا اونقدر باهاشون ارتباط می گیری و همدردی می کنی و با ماجراهای هیجان انگیزش همراه می شی که کتاب از دستت نمیفته و دایما ذهنت حول اتفاقات زندگی مارتی می چرخه در طول روز و واااقعا برای من از نوع دو بود :) شخصیت پردازی متفاوت و فوق العاده و درکل یه تجربه خیلی خفن برام بود.این ارتباط پدر، پسری (پارت وسط به بعد) و دو برادر(در پارت های اولیه کتاب) و... واقعا فوق العاده بود و کتابو خواندنی تر کرده بود. کتاب نه فقط از بعد فلسفی بلکه از بعد روانشناسی هم حرف زیادی برای گفتن داره بنظرم.از جهت همین روابطی که بود،توجهی که در کودکی مارتی بهش نشده بود بیماری و درد و... که در سن کم دچارش بود و.... برای من یه رمان کامل بود حداقل.