یادداشت محمدحسین راه نورد
برعکس معرفی های گوناگونی که خوانده بودم و علاقه ای که به نویسنده دارم نتونستم کتاب رو تموم کنم و در صفحه 110 دراپ شد... در ایران رسم نیست این ها گفته بشه پس من اینو نه در اینستا نه در هیچ جای دیگه ای منتشر نمیکنم ولی حس کردم کوتاهی کردم اگر در گودریدز ننویسم و نگویم. کتاب داستان جذابی را بهمراه دارد، با اینکه به گفته دوستانم ایده اقتباسی از ایده استفن کینگ هست و نویسنده به تازگی کتاب استفن کینگ را ترجمه کرده است ولی پرداخت شخصیتی خوبی نداشت. اول شخص بودن داستان خوب در نیامده بود بنظرم چیزی که زیاد بود فضاسازی داستان بود و نسبت به شخصیت پردازی خیلی بیشتر بود. هنوز نمیدانم اخرش دقیقا چه میشود ولی تا اینجا که من خواندم یعنی صفحه 110 بنظرم 40 یا 50 صفحه داستان اضافی بود. شخصیت پردازی بنظرم خیلی کم است. چیزی که بنظزم باید دیده شود بالانس بین فضا و شخصیت است. متاسفانه از کتاب لذت نبردم و حداقل الان یعنی اسفند 1400 نمیتونم داستان رو ادامه بدم و موکول میکنم به زمانی دیگر. امیدوارم نویسنده داستان همیشه سربلند، موفق و پیروز باشد و امیدوارم از من ناراحت نباشد. در آخر اینکه من یک نوجوان 18 ساله هستم و خیلی کتاب باید بخوانم تا بگویم نقد! و این تحلیل یک پسر هجده ساله هست که تا جایی که توانسته کتاب خوانده است. محمدحسین راه نورد اسفند 1400 پایان.