یادداشت sara
این کتاب مجموعهای از تأملات در باب معنای " فرهنگ" و کاربردهای اون در زندگی فردی و اجتماعی ماست. کتاب با زبانی شاعرانه از تجربیات زیسته انسان ها با فرهنگ مثل موسیقی، کتاب، نقاشی و ... میگه و ما رو به تأمل وامیداره که فرهنگ واقعا به چه کار ما میاد؟ و اگه نبود چطور زندگی میکردیم؟ و چطور متوجه نشدیم فرهنگ با تار و پود زندگی ما پیوند خورده؟ و اصلا اگه فرهنگ نبود چطور تنهایی رو تاب میآوردیم. در فصل اول، نویسندههای کتاب تاکید میکنند که آثار فرهنگی، مانند رمانها، نقاشیها و موسیقی، تنها برای بحثهای تخصصی و آکادمیک نیستن. بلکه این آثار میتوانند به ما کمک کنن تا با رنجها و مشکلات زندگی بهتر کنار بیایم و احساس کنیم که در این تجربیات تنها نیستیم. فرهنگ از طریق ایجاد ارتباط عاطفی و همدلی، ما را به دیگران نزدیکتر میکنه و به ما یادآوری میکند که دیگران نیز احساسات و تجربیات مشابهی داشتن. فصل اول و سوم رو از همه بیشتر دوست داشتم. و توصیه میکنم قبل خوندن فصل اول این کتاب، فلسفه تنهایی رو بخونید. منو خیلی یاد فلسفهی تنهایی انداخت فصل اولش و بنظر ترکیب خوبی میاد. این کتاب عیدی مامان بود و خیلی چسبید. یکی از بهترین کتابهایی که کادو گرفتم. واقعا باعث شد لحظاتی خودم رو در کتاب گم کنن. کتاب قسمت های مهم و زیبای زیادی داره که منو به وجد آورد ولی تنبل تر از اونم که براتون اینجا بذارمشون :) پس به خودتون لطف کنید و حتما این کتاب رو بخونید♡