یادداشت سارا شادمهر؛

یک شاهکار
        یک شاهکار رئالیسم ادبی ، انقلابی در ادبیات آمریکا ، کتابی با سبک نوین و بیگانه در عصر حاضر.
 در این یادداشت بررسی می‌کنیم  که چرا و چگونه کتاب ناطور دشت بدون رقیب جدی به عنوان یک شاهکار رئالیسم در ادبیات آمریکا شناخته می‌شود؟
بدون شک می‌توانیم در این جایگاه از بعضی کتاب‌ها نظیر" گتسبی بزرگ " که جز گنجینه ادبی و ذخایر ارزشمند ادبیات به حساب می‌آید ، یاد کنیم .
اما چرا ناطور دشت این قدر در عصر خود محبوب است و خوانندگانی بی‌شمار دارد؟
سبک نوشتن آسان دی.جی سلینجر
داشتن ترجیح برای یک سبک نوشتاری خاص یک امر سلیقه ایه و برخی از افراد عاشق نثر شاعرانه‌ی نویسندگانی  نظیر شکسپیر هستند یا از سبک بدون وصف و ساده‌ی همینگوی  لذت میبرند.
اما چیزی که اکثر خوانندگان بر سر آن توافق دارند لذت و سهولت خواندن کتابهایی است که با نثر ساده و روان نوشته شده‌اند اکثر کتابهای داستانی که روی قفسه های پرفروشهای سوپر مارکت میبینید؟ نثر ساده تمام آن رمانهای نوجوان که میلیونها نسخه از آنها فروش میرود؟ نثر ساده ادبیات جنایی که با سرعت از قفسهها ناپدید میشود؟ نثری ساده
چرا؟ چون تقریباً همه ما برای استراحت و آرامش کتاب میخوانیم حتی خوانندگانی که از چالش لذت میبرند یا میخواهند زیبایی ادبیات پر زحمت را تجربه کنند دوست دارند با یک رمان «فرودگاهی در ساحل استراحت کنند.
دی.جی سلینجر رمان فرودگاهی را به کمال رسانده و فرمول آن را بهبود بخشیده است.
شما در کتاب شاهد یک نثری به‌شدت روان ، ساده و در عین حال عمیق هستید.
ناطور دشت کتابی‌ست آمیخته به جنون فلسفی که بر مبنای  افکار  شخصیت اصلی ، یعنی《هولدن کالفیلد 》است .
در این کتاب شما همراه هولدن کالفیلد هفده ساله در دهه‌‌های اواخر قرن بیستم میلادی در نیویورک که با مشکلاتش دست و پنجه نرم می‌کند و شاهد افکار به‌شدت عمیق او هستید که هر چیز را با نگرشی متفاوت از اطرافیان و هم‌سن و سالان خود برانداز می‌کند . که به نظر دیگران یک مریضی و اختلالی در روان است .
هولدن شخصیتی‌ست با دیدگاه متفاوت به جامعه و روحیاتی طرد شده از اطرافیان، با افکاری فراوان از پرسش‌های بی پایان .
آرام و در عین حال آشفته، متمرد و در همان حال فرمانبردار و مطیع .
خلاصه بگویم ناطور دشت شاهکاری ادبی و ارزشمند با نثری ساده و طلائی خوارکی مخصوص ، برای اشخاصی از جمله خودم که مبتلا به امراض روحی هستند.

яσвεят

яσвεят

20 ساعت پیش

سوالی که مطرحه چرا تروریست این کتاب رو تو جیبش داشته

سارا شادمهر؛

سارا شادمهر؛

9 ساعت پیش

واقعا دلم می‌خواست به این قتل داخل یادداشت  اشاره بکنم اما نمی‌شد حقیقتا و دقیقا بخوام بگم منم یکی از دلایلی که این کتاب رو خوندم این  بود که می‌خواستم اون عطشی که دربرابر یافتن دلیل قتل بود بخوابونم و واقعا هم درک کردم پس از پایان کتاب