یادداشت ama

ama

ama

دیروز

یادداشت ششم، روز و شب یوسف.

خب، فکر می کنم که نمره ای که به کتاب دادم واقعا مناسبشه، من معمولا فانتزی و هیجانی می خونم، شایدم جنایی و بعضی وقت ها هم روزمرگی های ساده ای مثل روز و شب یوسف، و باید بگم که کتاب جالب بود، شاهکار نبود و برای منی که اولین اثرم از محمود دولت ابادی رو خوندم بدک نبود.
داستان کتاب راجع به پسری به اسم یوسفه که یه نوجوون مضطرب و پر از دغدغه ی فکریه، نوجوونی که میخواد از همین نوجوونیش دستش توی جیب خودش باشه و به جای دست دراز کردن جلوی اقاش برای پول، خودش پول بذاره توی جیب خودش. انقدری مرد بشه که بتونه تنهایی از خواهر و مادرش مواظبت کنه , انقدری مرد بشه که جثه ی بزرگتر و ریش و سیبیل های کلفت تری داشته باشه.
باید بگم که، نثر کتاب خاصه، حالا من نمیدونم کلا این نوشته های بریده بریده قلم نویسنده ست یا نه، اما این شیوه ی نوشتار اونقدر ها هم برای من بد نبود، تونستم بعد چند صفحه باهاش ارتباط برقرار کنم، در کل شیوه ی نوشتار رو دوست داشتم، حالا نمیدونم از خامی قلم نویسنده بود یا شیوه ی نوشتنش. توصیفات هم جالب بودن...  البته بگما ، من از اول این کتاب رو بخاطر داستانش شروع نکردم، توقع ای هم نداشتم، منظورم اینه که، بیشتر میخواستم با نوشتار و قلم نویسنده اشنا بشم که اگه یه روزی رفتم سراغ اثار بزرگتر و بهترش بدونم چی پیش رومه و حالا انچنان هم از انتخابی که کردم مطمئن نیستم.
در کل برای کتابی که توی کتابخونه ی داغون مدرسه پیداش کردم خیلی خوب بود. از نمره ام راضی ام.