یادداشت مهدی سرکانی
1403/11/30
کتاب در مورد عادت روزانه دویدن یک نویسنده رمان برجسته است. موراکامی. ظاهرا یادداشت ها و روزنوشت ها و فکرهاییه از برنامه دویدن روزانه ش، شرکت در ماراتن و مسابقات و رکوردها. اما در واقع در مورد نوشتن، فعالیت هنری و برقراری تعادل زندگی حرف ها داره. به معنای حقیقی تفکر میکنه و دنبال زیبایی ها و جذابیت ها توی فعالیت های عادی میگرده. کتاب مثل اینه که با یک خردمند نشستی و او داره زوایای پنهان یه فعالیت عادی رو برات باز میکنه و همه چیز تازه معنا پیدا می کنه. مفصل بخش هایی داره که از دویدن یه اصولی از زندگی رو استخراج میکنه که پامیشی دنبال یه مداد میگردی خط بکشی. خودش جایی از کتاب میگه: «تنها کاری که من انجام میدهم این است؛ ارائه یکی دو فرضیه یا طرح مجدد قضیه ای آشنا، و یا یافتن شباهت هایی میان ساختار یک موضوع با موضوعی دیگر.» و این کارو خیلی خوب انجام میده. من رو باانگیزه تر کرد بدون این که مخدر انگیزشی بده. اتفاقا یکمم تلخه استاد :)) ناامیدم میشه گاهی. ولی ناامید نمیمونه. یکم بعضی جاهاش زیادی مشغول تعریف و خاطره میشد و از حوصله من خارج میشد. برای همین یه وقفه ای خورد خوندنش. مجموعا خوشحالم از خوندنش.