یادداشت سیده زینب موسوی

با ملاصالح خیلی وقت پیش و در جریان گوش دادن به کتاب «آن ۲۳ نفر» آشنا شدم (بگم که این کتاب آن ۲۳ نفر رو خیلی خیلی دوست داشتم و برام جزو بهترین و به‌یادموندنی‌ترین کتاب‌های دفاع مقدسی شد که خوندم).
بعد دیدم اتفاقا یه کتاب مجزا  هم برای ملا چاپ شده، ولی خب اون‌موقع تا جایی که یادمه هنوز نسخهٔ صوتیش نیومده بود.
گذشت تا اینکه چند وقت پیش دوستم نسخهٔ چاپی کتاب رو برامون هدیه آورد 🥹 دوباره به یادش افتادم و رفتم دیدم بله :) نسخهٔ صوتیش تو نوار هست و شروعش کردم.

قشنگ بود و خیلی جاها دلم برای این مرد خدا به درد اومد. مخصوصا وقتی حتی تو کشور خودشم نتونست روی آزادی رو ببینه و تا بازگشت اسرا مظنون به همکاری با بعثی‌ها بود و مدت‌های زیادی رو باز در زندان سپری کرد :(

نسخهٔ صوتی هم خوب بود ولی پیوست آخر کتاب رو نخونده بود که نکات جالبی داشت. غیر از این پیوست، تازه چند صفحه به نظر افراد مشهور در مورد این کتاب اختصاص داده شده بود که اونم تو صوتی نبود، کسایی مثل پرویز پرستویی، رخشان بنی‌اعتماد، رضا کیانیان، پرویز شیخ‌طادی و بعد چند تا از نویسندگان کتاب‌های دفاع مقدسی. این موارد رو از روی همون نسخهٔ چاپی خوندم. تا جایی هم که دیدم کتاب نسخهٔ الکترونیکی نداره.