یادداشت نرگس🐚

1404/2/30

هر چقدر بیشتر می‌گذره، بیشتر می‌فهمم چرا این کتاب رو نصفه و نیمه‌ رها کردم. هر چقدر بزرگتر می‌شم، از تصمیمم خوشحال‌تر می‌شم. :))))

سعید بیگی

سعید بیگی

درود و خداقوت
هر کسی برای انتخاب یا کنار گذاشتن یک کتاب، دلیل خودش رو داره و این حقش هست. دوست داشتم اگر مایل بودید، دلیل کنار گذاشتن این کتاب رو بفرمایید. می تونید خصوصی بگید. البته تصمیم با شماست. مانا و تندرست باشید. 💐

نرگس🐚

ان‌شاالله اگر روزی دانشم از ادبیات تالیفی معاصر ایران به حد کافی رسید، توضیحات کامل و جامع می‌دم اما فعلا اجازه بدید در همین حد بگم:
اگر یک انسان معاصر را تصور کنیم که ظاهر و باطنش، برآمده از ساختار فرمی و محتوایی جناب هدایت باشد و منش و اعتقادات و خلاصه سبک زندگی‌اش آن ایده‌آلی باشد که از آثار ایشان بر می‌آید؛ من دوست ندارم آن انسان باشم. شاید از شبیهش شدن هم فرار کنم، حتی اگر بعضی وجوه وجودی‌اش را تا حدودی درست بدانم.

شاید برخی دوستان این برداشت من رو منصفانه ندونن چون هیچوقت نتونستم هیچکدام از آثار این نویسنده رو کامل و دقیق بخونم و عمده اطلاعاتم از خودشون هم از مقالات و... منتقدین می‌آد. اما به هر حال این نظر شخصی، براومده از تلاش‌های متعدد (اما ناکام مانده) من برای مطالعه آثار ایشون هست